Foarte multi oameni isi incep ziua citind horoscopul, insa putini stiu cum ar trebui sa o faca.

In loc sa citesti previziune trecute in dreptul Zodiei Solare, alege sa citesti in fiecare zi previziunile aferente semnului zodiacal in care tu ai ascendentul. Se recomanda, pentru o calculare corecta a ascendentului, sa apelezi la un specialist, care va lua in calcul, ora, ziua, luna si anul nasterii, dar si orasul si tara in care te-ai nascut.

Astfel, daca tu te-ai nascut sub semnul Scorpionului, dar ai ascendent in Berbec, vei obtine informatii corecte din horoscopul zilnic daca citesti previziunile pentru nativii din zodia Berbecului, scrie A1.

Astrologii explica faptul ca in momentul in care tu citesti previziunile pentru zodia in care se afla Soarele in ziua in care ai venit pe lume, nu faci decat sa descoperi evenimente care se vor intampla undeva in viitor pentru o cu totul alta persoana.

Concret, cand citesti horoscopul zilnic din dreptul Zodiei Solare (cea identificata in functie de ziua si luna nasterii tale), descoperi numai elemente de baza ale identitatii zodiei si informatii generale cu privire la destinul tuturor celor care au acelasi semn zodiacal solar. Aceasta este greseala celor care citesc horoscopul zilnic o fac constant si acesta este motivul pentru care uneori ai simtit ca informatiile respective nu ti se potrivesc intotdeauna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.