Presedintele interimar al PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a anuntat, miercuri, ca a decis sa isi asume candidatura la Primaria Capitalei. Predoiu il inlocuieste pe Marian Munteanu, care a fost contestat puternic in ultimele zile de societatea civila.

Catalin Predoiu a precizat ca a luat aceasta decizie dupa consultari cu liderii PNL. „Gandurile mele sunt extrem de limpezi si vointa mea, extrem de hotarâta”, a spus Predoiu.

Liberalul a pledat pentru un Bucuresti care sa aiba o administratie „europeana” si „cinstita”. „Va chem alaturi de mine ca sa ne schimbam cu totii viata in bine”, a adaugat Catalin Predoiu.

Catalin Predoiu a anuntat ca il va invita pe Ciprian Ciucu, fostul candidat al formatiunii politice M10 la PMB, la o discutie despre „un tandem” pentru functiile de primar si viceprimar al Capitalei.

„Raman atasat viziunii mele de a deschide partidul spre societatea civila, de a ne uni fortele cu oameni tineri din societatea civila, gata sa-si asume misiunea grea si nobila a politicii. In acest sens ii adresez lui Ciprian Ciucu invitatia de a veni alaturi de mine si alaturi de noi. Maine, dupa votul de incredere pe care sunt convins ca liberalii mi-l vor acorda, ii voi face o invitatie sa discutam impreuna cum putem forma o echipa, un tandem pentru functiile de primar si viceprimar al Capitalei”, a declarat Predoiu, intr-o conferinta de presa la sediul PNL.

El a precizat ca in zilele urmatoare va pune la punct detaliile unui program care sa reflecte viziunea sa despre Bucuresti, „o viziune moderna, de dreapta, europeana”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.