Rasturnare de situatie! Cine este noul candidat al PNL la Primaria Capitalei

Raw Life and Style

Presedintele interimar al PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a anuntat, miercuri, ca a decis sa isi asume candidatura la Primaria Capitalei. Predoiu il inlocuieste pe Marian Munteanu, care a fost contestat puternic in ultimele zile de societatea civila.

Catalin Predoiu a precizat ca a luat aceasta decizie dupa consultari cu liderii PNL. „Gandurile mele sunt extrem de limpezi si vointa mea, extrem de hotarâta”, a spus Predoiu.

Liberalul a pledat pentru un Bucuresti care sa aiba o administratie „europeana” si „cinstita”. „Va chem alaturi de mine ca sa ne schimbam cu totii viata in bine”, a adaugat Catalin Predoiu.

Click pe aceeasi tema:  Traian Basescu: Nicio majoritate nu este deasupra legii si a Constitutiei! Vezi declaratiile presedintelui!

Catalin Predoiu a anuntat ca il va invita pe Ciprian Ciucu, fostul candidat al formatiunii politice M10 la PMB, la o discutie despre „un tandem” pentru functiile de primar si viceprimar al Capitalei.

„Raman atasat viziunii mele de a deschide partidul spre societatea civila, de a ne uni fortele cu oameni tineri din societatea civila, gata sa-si asume misiunea grea si nobila a politicii. In acest sens ii adresez lui Ciprian Ciucu invitatia de a veni alaturi de mine si alaturi de noi. Maine, dupa votul de incredere pe care sunt convins ca liberalii mi-l vor acorda, ii voi face o invitatie sa discutam impreuna cum putem forma o echipa, un tandem pentru functiile de primar si viceprimar al Capitalei”, a declarat Predoiu, intr-o conferinta de presa la sediul PNL.

Click pe aceeasi tema:  ALIN PETRACHE a fost ales PRESEDINTE al COSR!

El a precizat ca in zilele urmatoare va pune la punct detaliile unui program care sa reflecte viziunea sa despre Bucuresti, „o viziune moderna, de dreapta, europeana”.

spre