Acasă Utile Atentie la merele din supermarket! Pot provoca boli grave! Vezi ce este...

Atentie la merele din supermarket! Pot provoca boli grave! Vezi ce este obligatoriu sa faci

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ati auzit de mere „ceruite” pentru a rezista mai mult timp la raft? Ei bine trebuie sa stiti ca 90% din merele pe care le cumparati din supermarket sunt tratate cu ceara toxica pentru a rezista mai mult timp la raft. Aceasta ceara este extrasa din produse petroliere si poate conduce la aparitia unora dintre cele mai de temut boli cum ar fi cancer, diabet, afectiuni ale tiroidei, boli de inima, etc, asta daca este consumata pe termen lung.

Cel mai bine pentru tine si familia ta ar fi sa gasesti o sursa sigura de unde sa cumperi mere netratate cu aceasta ceara toxica.

Revenind la subiectul articolului, va invit sa descoperiti o metoda sigura prin intermediul careia puteti descoperi daca merele au fost sau nu tratate cu ceara toxica din produse petroliere.

Metoda:

Luati un mar cumparat de la supermarket, asezati-l intr-un castron, apoi incepeti sa turnati peste acesta apa fiarta, putin cate putin.

In cazul in care observati ca pe suprafata marului incepe sa se desprinda o pojghita albicioasa, atunci cu siguranta acel mar a fost acoperit de ceara toxica ce poate produce cancer

Ce este de facut?

In cazul in care nu aveti posibilitatea sa achizitionati mere naturale si netratate, exista o modalitate destul de ingenioasa pentru eliminarea chimicalelor de pe suprafata lor.

Turnati intr-o oala 2-3 litri de apa calduta (poate fi si de la robinet), apoi peste apa, adaugati 200-300 de ml de otet si 2-3 linguri de bicarbonat de sodiu. Amestecati bine pana la dizolvare, apoi spalati merele cu acea apa.

Aproximativ 95% din chimicalele de pe suprafata merelor va fi inlaturata prin aceasta metoda!

Totusi, cel mai indicat ar fi sa cumparati mere din surse sigure, mere naturale care sunt atat de benefice organismului uman.

Sursa: Secretele, Autor Cristian

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos