Acasă Sanatate Licoarea miraculoasa pentru tiroida! Ingredientele costa cativa lei

Licoarea miraculoasa pentru tiroida! Ingredientele costa cativa lei

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ca orice glanda, tiroida secreta hormoni, doi la numar – T3 si T4 (denumiri ce vin de la prezenta a trei, respectiv patru atomi de iod). Acestia au un rol esential: sa regularizeze principalele functii ale organismului – intervin in consumul de energie (de aici eventualele probleme de greutate), in temperatura corpului si in ritmul batailor inimii.

Actioneaza si asupra tubului digestiv, sistemului nervos, aparatului genital. Si e responsabila si de sanatatea pielii, a parului si a unghiilor. Produsi din iodul prezent in alimente, in principal din sare, hormonii sunt stocati in glanda si sunt eliberati cand creierul da semnalul, in functie de nevoile organismului. Concentratia lor in sange trebuie sa fie constanta, altfel apar dereglari, scrie bzi.

Acest suc este un bun tonic tiroidian. Este recomandam a fi consumat 3 zile/saptamana. Puneti la blander urmatoarele ingrediente:

4 morcovi

10 ridichi

un castravete

zeama de la o jumatate de lamaie

Aceasta cantitate este recomandata pentru o zi. Acest suc se consuma proaspat sau poate fi pastrat cel mult 8 ore la rece intr-o sticla inchisa la culoare. Trebuie consumat in ziua prepararii.