Acasă Cultura Cinemagia SHOW-UL „Tanti Florica”, din 3 octombrie la Pro TV

SHOW-UL „Tanti Florica”, din 3 octombrie la Pro TV

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Show-ul „Tanti Florica”, ii va incanta, din 3 octombrie, pe telespectatorii Pro TV in fiecare seara de miercuri, in fiecare saptamana, de la 21.30.

Tanti Florica este o femeie puternica, plina de viata, bagacioasa si careia nu-i scapa nimic, insa, mai presus de toate acestea isi iubeste copiii, informeaza Pro TV.

„Faptul ca interpretezi un rol de femeie te obliga din cand in cand sa vezi lucrurile mai in profunzime si sa incerci sa intelegi mai bine sentimentele unei femei singure, care are o casa de intretinut” , a declarat Florin Calinescu referitor la sansa de a fi Tanti Florica la Pro TV.

Mrs. Brown’s Boys„, celebrul show din Irlanda si Marea Britanie care a inspirat Tanti Florica, a castigat anul acesta premiul BAFTA pentru cea mai buna comedie de situatie, iar Ben Kellett, regizorul productiei, este cel care, alaturi de Florin Calinescu si Bogdan Dumitrescu, semneaza si regia serialului difuzat de Pro TV.

„Tot ceea ce ne dorim este sa facem oamenii sa rada si se pare ca ne iese acest lucru”, a declarat, dupa ce a aflat ca productia a fost distinsa cu premiul BAFTA, Brendan O’Carroll, actorul care interpreteaza personajul principal in „Mrs. Brown’s Boys„.