Acasă Stirile zilei Documentarul „2016: Obama’s America”, un succes incredibil de casa! Vezi VIDEO

Documentarul „2016: Obama’s America”, un succes incredibil de casa! Vezi VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Documentarul „2016: Obama’s America” a uimit intreaga lume cinematografica dupa ce a inregistrat suma record de 20 de milioane de dolari din incasari, de peste cinci ori mai mult decat al doilea clasat, „Bully”. Vezi VIDEO in Galeria Multimedia!

In timp ce critica de specialitate dezbate daca pelicula „2016: Obama’s America” este un portret obiectiv al „unuia dintre cei mai misteriosi presedinti din istoria Americii” sau „un clip de defaimare de 87 de minute”, spectatorii iau cu asalt cinematografele incercand sa descopere si o alta latura a lui Barack Obama. Este o „chestiune de noroc”, spun analistii in domeniu, informeaza site-ul nydailynews.com.

Filmul, realizat cu un buget minim, a obtinut un succes incredibil de casa, reusind ca, in nici doua luni de cand a fost lansat, sa vanda bilete de 20 de milioane de dolari. Pelicula semnata de Diniseh D’Souza a rulat, numai in weekend-ul precedent, in 1.747 de sali de cinema din Statele Unite. Nu mai putin de 200 de cinefili au facut cale intoarsa din fata cinematografelor unde filmul rula cu casa inchisa, informeaza Hollywood Reporter. Din acest motiv, mai multe cinematografe americane s-au oferit ca, la sfarsitul saptamanii trecute, sa preia si sa difuzeze controversata pelicula.

„Cand vad succesul de care se bucura acest film, oamenii cred ca a beneficiat de un buget ca cel al lungmetrajului «Cavalerul Negru/ Dark Knight Rises», dar, cel mai probabil, nu am avut buget nici cat cel alocat pentru catering la «Cavalerul Negru»”, a declarat regizorul John Sullivan, care s-a ocupat de promovarea peliculei.

Documentarul „2016: Obama’s America„, laudat de presa conservatoare americana si criticat de cea liberala, este o ecranizare a bestsellerului „The Roots of Obama’s Rage„, scris de Dinesh D’Souza. Pentru realizarea peliculei, D’Souza s-a folosit de trecutul presedintelui american si l-a intervievat, in Nairobi, pe fratele acestuia, George Obama.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos