Acasă Stirile zilei Show erotic cu profesorii de fata! Elevii au mimat sexul oral la...

Show erotic cu profesorii de fata! Elevii au mimat sexul oral la Balul Bobocilor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Elevii de la un liceu clujean au mimat in grup o partida de sex oral, sub privirile amuzate ale profesorilor. Totul s-a petrecut la Balul Bobocilor 2017, scrie stiridecluj.ro.

Petrecerea a avut loc la Clubul Ring din Cluj-Napoca, iar in timpul unui concurs fetele au trebuit sa desfaca cu gura o banana pe care tinerii o tineau intre picioare si apoi sa o si inghita.

Reactia Inspectoratului scolar Cluj la scenele obscene de la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic de Comunicatii

Inspectorul Scolar Cluj, Valentin Cuibus. a declarat miercuri dimineata la Antena 3 ca Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic de Comunicatii a fost organizat de Comitetul de Parinti si nu de scoala. Mai mult, inspectorul spune ca nu a fost prezent niciun diriginte la eveniment. Curios, avand in vedere ca la toate balurile de boboci sunt prezenti si profesori!

„Balul bobocilor nu a fost organizat de scoala. A fost un eveniment privat organizat de parinti. Din aceasta cauza nu a fost prezent niciun diriginte. Scoala va face o ancheta chiar daca nu a fost implicata in organizare. Este posibil sa aiba o discutie cu parintii avand in vedere ca a fost un eveniment privat”, a declarat Inspectorul Scolar Cluj, Valentin Cuibus.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos