Oamenii de stiinta au descoperit ca Biblia si Coranul au avut dreptate in ceea ce priveste aparitia vietii, prezentand ideea conform careia tarana ar fi leaganul vietii.

Aceasta teorie este radicala fata de tot ce se sustinea pana acum despre aparitia vietii.

„Big-Bangul pare sa nu mai stea in picioare in fata ultimelor date pe care le-am cules, dar mai este cale lunga pana in momentul in care vom schimba teoriile care au sustinut pana in prezent evolutionismul”, spun cercetatorii care au lansat aceasta teorie.

Oamenii de stiinta de la Universitatea Cornell din New York cred acum ca solul, care este o combinatie de minereuri, ar fi functionat ca un burete care a absorbit toate chimicalele si moleculele, de-a lungul a miliarde de ani.

Recenta teorie a cercetatorilor a fost publicata in revista Scientific Reports, iar reprezentantii bisericilor au imbratisat ideea lansata de oamenii de stiinta:

„Este un pas inainte, care ii duce pe evolutionisti in bratele creationismului”, spun acestia.

Biblia, Coranul, mitologia greaca, dar si legendele asiatice si egiptene sustin ca oamenii au fost creati din bulgari de „tina”, apoi modelati sub forma unor statui de lut si, in cele din urma, insufletiti de Dumnezeu, Allah sau un zeu suprem.

De altfel, in Vechiul Testament, in Geneza la Capitolul 2:7 exista un verset care sustine acest lucru:

„Domnul Dumnezeu a facut pe om din tarana pamantului, i-a suflat in nari suflare de viata si omul s-a facut astfel un suflet viu”.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.