Nu e o gluma dar nici o poveste de adormit copiii, in Romania exista un judet cu 666 de biserici, unii dintre localnici spunand ca este un semn rau de la diavol.

Desi atentia ne-a fost atrasa in ultima vreme de Catedrala Mantuirii Neamului – un colos (al credintei) care a inghitit MILIOANE de euro, in tara se ridica de zor locase de cult, care primesc binecuvantarea BOR.

Spre exemplu, in judetul Bacau exista astazi 666 (numarul Diavolului) de biserici, chiar daca judetul s-a depopulat cu 70.000 de oameni in ultimul deceniu.

Numai pentru constructia Catedralei „Inaltarea Domnului“ din Bacau, care acum se afla la stadiul picturii murale, s-au investit peste 13 milioane de euro iar pentru finalizarea ei ar mai fi nevoie de inca 4 milioane.

Chiar daca numarul cadrelor didactice si sanitare scade simtitor de la an la altul, chiar daca numarul elevilor care merg la scoala se prabuseste, credinta oamenilor atinge cele mai inalte culmi.

Sunt multe intrebari carora BOR le-ar putea oferi un raspuns, dar din pacate raman retorice: de ce nu ar oferi banii destinati constructiei de biserici unorscoli, unor copii amarati, unor spitale?

Sursa: turism.bzi.ro

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.