Realizatorul TV Oreste Teodorescu a declarat intr-o interventie la Romania TV ca sustine prezenta femeilor in politica, dar Elena Udrea este o interlopa.

„Am toata consideratia si respectul fata de femei. Doresc prezenta femeii in politica. Sunt absolut convins ca femei de talia Angelei Merkel, Margaret Thatcher, Hillary Clinton au adus beneficii, dar doamna Elena Udrea este o interlopa. Asta nu o spun eu, o spun cele 3-4 dosare ingrozitor de penale a carei protagonista este. Nu pot sa am compasiune fata de un infractor, doar pentru ca reprezinta sexul slab. Daca ai furat, nu esti mai putin vinovata decat un barbat. Esti la fel de ticaloasa si la fel de vinovata. Nu este o doamna, doamna este la ea in asternut”, a declarat Oreste Teodorescu la Romania TV.

Jurnalistul a mai precizat ca intentioneaza sa o dea in judecata pe Elena Udrea, dupa ce aceasta a declarat ca i-a cerut bani.

” Domnia sa trebuie sa aduca dovezi. Daca domnia sa nu va putea sa probeze, eu imi voi rezerva dreptul sa o actionez in instanta pentru calomnie. Eu consider afirmatiile doameni Udrea calomnioase. Acum, sunt foarte multi care spun ca insulta si calomnia nu mai sunt pedepsite de Codul Penal, dar ele sunt pedepsite de Codul Civil. Eu nu vreau sa ii mai aduc in plus ani de inchisoare, ani pe care ii va satisface bine”, a spus jurnalistul.

Mai mult, acesta a adaugat ca ii va cere Elenei Udrea daune materiale si a explicat ce va face cu banii pe care ii va obtine in urma procesului.

„Imi voi finanta o investigatie pe care o voi duce pana la capat, pornind pe urma banilor din Dubai”, a conchis Oreste.

Sursa: rtv.net

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.