Acasă Life Semnul care arata clar ca esti o persoana inteligenta! Vezi daca si...

Semnul care arata clar ca esti o persoana inteligenta! Vezi daca si tu il ai!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Visezi sa te retragi intr-un loc pustiu? Ai prefera sa traiesti intr-un orasel de tara decat intr-o metropola? Te ascunzi cand iti suna cineva la usa in mod neasteptat? Daca te regasesti in toate astea, nu inseamna ca esti o persoana antisociala, de fapt, ai putea fi un geniu.

Conform unui studiu NCBI, oamenii inteligenti au tendinta de a se asocia doar cu cateva persoane si incearca sa interactioneaze cat mai putin. In general, satisfactia lor creste atunci cand si ajung sa respecte aceasta strategie de viata.

In opinia cercetatorilor Satoshi Kanazawa si Norman Li, cei care cauta fericirea in locuri izolate o pot si gasi, asta daca au o inteligentie peste medie. Dupa mai multe studii, specialistii cred ca oamenii pot avea o viata fericita in zone mai putin populate. Ei au constatat ca starea de beatitudine creste atunci cand interactionam cu persoanele iubite, in comparatie cu momentele pe care le petrecem in comparatia strainilor sau a cunostintelor, care nu ne aduc prea multe satisfactii. In mod surprinzator, toti participantii la studiu, cu exceptia unui singur grup, au manifestat un nivel mai mare de fericire atunci cand au avut interactiuni sociale frecvente. La ceilalti, efectul a fost total opus.

Carol Graham a studiat efectele fericirii si a explicat acest proces intr-un articol. „Descoperirile sugereaza ca oamenii inteligenti nu isi petrec timpul socializand, pentru ca au multe obiective pe termen lung de atins. Cu alte cuvinte, tocilarul, care spune ca are lucruri mai bune de facut decat sa stea cu prietenii, striga, de fapt, adevarul.

Cu alte cuvinte, data viitoare, cand veti alege sa stati acasa, nu sa mergeti la club, va puteti simti un om inteligent, arata bzi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentLectie de viata! Cand deschizi o fereastra spre viitor, nu uita sa inchizi usa spre trecut, altfel vantul iti sufla prezentul!
Articolul următorAmestecul natural care distruge chisturile si fibromul!