Amestecul natural care distruge chisturile si fibromul! – Cap Limpede

Amestecul natural care distruge chisturile si fibromul!

O solutie activa incredibila, din 3 ingrediente, care combate cu succes multe afectiuni, si mai specific chisturile si fibromul.

Primul ingredient este urechelnita, care este o planta de casa, crescuta initial de greci si de romani impreuna cu alte plante, cu scopul de a le proteja pe acelea de invazii de omizi si alte insecte. Urechelnita este o planta puternica si poate trai in orice mediu, asa ca isi merita denumirea latina care sugereaza „traire continua”.

Aceasta planta exceptionala este o sursa bogata de nutrienti medicali, mai ales cand vine vorba de tratamentul chisturilor si fibromului.

Click pe aceeasi tema:  Aceasta dieta reduce colesterolul, elimina constipatia si te ajuta sa slabesti – Dieta Psyllium

Tratament traditional pentru chisturi si fibrom

Ingrediente:

200 de grame de frunze de urechelnita

1 radacina de 3-4 cm de ghimbir

500 de grame de miere

Tehnica de preparare:

Toaca marunt frunzele de urechelnita si ghimbirul si adauga-le in miere. Amesteca bine apoi lasa-le la macerat 2-3 zile.

Mod de folosire:

Se consuma cate o lingurita dimineata, pe stomacul gol, iar dupa consum nu ai voie sa mananci nimic urmatoarele 30 de minute.

Tratamentul se urmeaza 30 de zile!

Click pe aceeasi tema:  Bolile care te pot ucide in cateva ore! Vezi cum le recunosti!

Aceasta solutie este extrem de avantajoasa pentru metabolism si pentru detoxifierea corpului, fiind extrem de eficace mai ales in aceasta perioada a anului.

Din cauza activitatii fizice reduse, un numar ridicat de elemente nocive este acumulat de organism, iar tratamentele si solutiile de detoxifiere au o valoare esentiala.

Mai mult, acest tratament a fost sugerat de specialistii rusi si este considerat a face minuni si in cazul problemelor de inima.

Nu in ultimul rand, acest mix extraordinar este extrem de eficient in tratarea fibromului uterin si a chisturilor mamare.

Click pe aceeasi tema:  Aceasta dieta reduce colesterolul, elimina constipatia si te ajuta sa slabesti – Dieta Psyllium

Tratamentul de mai sus nu este indicat femeilor gravide dar si celor care au probleme la stomac.

Sursa: Secretele

spre