Acasă Life Dezvoltare Personala Lectie de viata! Cand deschizi o fereastra spre viitor, nu uita sa...

Lectie de viata! Cand deschizi o fereastra spre viitor, nu uita sa inchizi usa spre trecut, altfel vantul iti sufla prezentul!

Oamenii isi dau porecle, se insulta prin cuvinte sau ganduri, isi detesta munca, nu le place casa in care locuiesc, masina sau tramvaiul si tot asa. Lista fara de sfarsit…Sunt secatuiti de energie.

O cautare sterila, in care mintea condamna mereu si se hraneste din asta. Nu mai juca jocul regretelor! Ai putea fi fericit in permanenta. Cea care te impiedica sa o faci este mintea, imbracata cu o haina pesimista, negativa. „Nu pot, nu stiu, nu am”. Un automatism al lipsurilor care iti aminteste in permanenta, facandu-te sa te simti prost si impiedicandu-te sa te bucuri de ceea ce ai deja. Te tortureaza zi si noapte. Mintea devine pentru unii tiran, calau sau abuzator.

Duhul sfant iti ghideaza pasii pretutindeni. Ai trecut din mal in apa limpede. Iubirea si moartea sunt impreuna. Cauta sensul. Ai observat unde te loveste rutina. Te deschizi pe interior atunci cand esti izbit. iti esti dusman si prieten. Ce te atrage? Spatele sau fata din celalalt? Eu nu caut omul fara sare. Pune pe mama si tata sa stea la locul lor, iar tu traieste propria ta poveste de viata. Viata vine in fiecare an cu bucuria si durerea ei. Alungati iarna din sufletele voastre! Gerul si viscolul din inimile noastre fac sa ramanem inzapeziti unul de altul. Utilajul iubirii vrea sa dezapezeasca, doar ca nu are aprobarea mintii care are nevoie sa insemne ceva. Sau sa-i fie platite datoriile…Putem oricand sa o luam de la capat. Iar si iar. Ori de cate ori este nevoie.

Doamne pudreaza cu zahar peste lume. Probabil suntem sarati, acri, fara gust si zapada ne indulceste. si pe noi, si pamantul. Cine nu zboara, se rastoarna…

Cand deschizi o fereastra spre viitor, nu uita sa inchizi usa spre trecut, altfel vantul iti sufla prezentul, arata altarulcredintei.

– Pamantule, stii ca vreau sa-mi cer iertare? spuse cerul lacrimand…

Articolul precedentCel mai puternic analgezic natural pe care multi il ignora! Trateaza absolut orice durere!
Articolul următorSemnul care arata clar ca esti o persoana inteligenta! Vezi daca si tu il ai!