Acasă Stirile zilei Semnele unui prieten toxic pe care nu le-ai realizat inca!

Semnele unui prieten toxic pe care nu le-ai realizat inca!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

#6. Intotdeauna vorbesc despre ei insisi

Prietenii de acest gen par intotdeauna sa vorbeasca despre realizarile lor. Ei nu se gandesc niciodata sa intrebe despre tine sau despre viata ta si se pare ca nu le pasa. Prietenii de acest gen sunt daunatori vietii tale si te fac sa te simti lipsit de importanta.

#7. Nu le pasa suficient pentru a pastra legatura

Viata este complicata. Este important sa intelegi ca uneori oamenii nu pot vorbi sau suna , dar ca se gandesc la tine. Cu toate acestea, relatiile pot deveni toxice cand cealalta persoana nu se gandeste la tien si cand nu face nici o incercare de a patra legatura. Tu esti singurul care incerci sa tii legatura cu aceasta , in timp ce pe ea nu pare sa o intereseze mentinerea relatiei. Acest lucru este toxic, deoarece petnru a avea o viata sanatoasa ar trebui sa te angajezi in relatii reciproce cu oamenii carora le pasa de tine pe cat de mult iti pasa si tie de ei.

#8. Nu-ti iau niciodata in considerare sentimentele

Prietenii care nu iau in considerare modul in care actiunile sau cuvintele lor te afecteaza sunt toxici. Ei fac lucruri spre beneficiul propriu, chiar daca asta inseamna compromiterea sentimentelor tale. Este nesanatos sa ai astfel de oameni in viata ta, pentru ca nu ar trebui sa te inconjori de oameni care se imbunatatesc pe seama altora.

#9. Te preseaza sa faci lucruri pe care nu vrei sa le faci

Cand esti in preajma lor, te preseaza sa faci unele lucruri cu care nu esti confortabil si te fac sa te simti prost pentru ca nu le faci. Este bine sa fii in jurul oamenilor care te incurajeaza sa incerci lucruri noi, dar devine toxic cand te forteaza sa faci asta. Ar trebui sa fii incurajat, nu fortat sa incerci lucruri noi.

#10. Nu sunt dispusi sa se schimbe

Fiintele umane se schimba in mod constant. Schimbarea este importanta in relatiile interumane. Pentru a mentine relatii sanatoase si pentru a creste ca oameni, ar trebui sa putem sa ne schimbam si sa ne adaptam la ceilalti intr-o masura benefica pentru noi. Prietenii stabili in caile lor, care nu sunt neaparat corecte si care nu incearca sa se schimbe, sunt toxici pentru viata noastra.

Sursa

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos