Acasă Stirile zilei Semnele unui prieten toxic pe care nu le-ai realizat inca!

Semnele unui prieten toxic pe care nu le-ai realizat inca!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Construirea relatiilor cu oamenii face parte din viata noastra. Noi toti formam prietenii puternice care ne fac viata mai sanatoasa si mai fericita. Cu toate acestea, unele prietenii pot fi mai daunatoare decat de ajutor. Este important sa observam semnalele care ne atrag atentia ca prietenia este una toxica, astfel incat sa nu ne afecteze in mod negativ. Mai jos sunt semnele unui prieten toxic pe care nu le-am realizat inca.

#1. Se concentreaza aproape intotdeauna pe partea negativa a lucrurilor

Prietenii impartasesc suisurile si coborasurile vietii. Cu toate acestea, prietenii toxici au tendinta sa vorbeasca intotdeauna despre ceea ce este rau fara sa ia in seama si aspectele pozitive, ceea ce-ti afecteaza in mod direct starea de spirit si motivatia. Este important sa-i ajuti cu problemele lor, dar si sa te asiguri ca nu te afecteaza in mod negativ.

#2. Ei nu-ti asculta niciodata problemele

Ei te suna intotdeauna atunci cand ceva nu este in regula, dar se pare ca nu au niciodata timp de tine atunci cand intampini o problema. Se asteapta ca tu sa fii acolo pentru ei cand ceva nu merge bine, dar nu sunt de gasit atunci cand ai nevoie de ajutor. Prietenii care fac asta te fac sa te simti mai singur decat iti imaginezi.

#3. Se grabesc sa-ti scoata in evidenta defectele

Onestitatea este importanta in orice relatie, iar prieteniile nu fac exceptie. Cu toate acestea, atunci cand onestitatea devine critica neobosita a tot ceea ce faci, relatia devine toxica. Te gasesti in imposibilitatea de a vorbi cu prietenul tau pentru ca ti-e teama ca vor scoate in evidenta tot ce ai gresit in loc sa-ti ofere sprijinul.

#4. Se enerveaza pe tine cu usurinta

Este perfect normal sa experimentei frictiuni si sa ai argumente in relatiile cu cei din jurul tau. Prietenii toxici par a se infuria intotdeauna pe tine pentru cele mai mici lucruri pe care le faci. Orice argument pe care-l ai te face sa te simti intotdeauna vinovat si sa gasesti scuze. Acesti prieteni sunt toxici pentru ca nu reusesc sa faca fata problemelor intr-un mod matur.

#5. Nu se bucura pentru succesul tau

Prietenii care nu-ti apreciaza succesul si care nu sarbatoresc alaturi de tine sunt prieteni toxici pentru viata ta. Oamenii care te iubesc vor fi fericiti cand vor vedea fericirea ta. Este important ca prietenii tai sa fie fericiti unul pentru celalalt si sarbatoreasca binele pentru a mentine relatii sanatoase si de sprijin.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
Articolul precedentInvata cum iti functioneaza inima! Cand este pulsul scazut periculos pentru sanatate!
Articolul următorProiectul care pune Romania pe harta geopolitica a lumii! Romania si Polonia devin partenerii cei mai importanti ai SUA in flancul estic al NATO!