Scripturile antice au cunostinte cu aproape tot ce se intampla in jurul nostru. In conformitatea cu acestia, exista cateva semne care ar putea prevesti moartea timpurie a unei persoane.

Steaua polara

Potrivit acestor Scripturi, se spune ca o persoana care nu poate vedea Steaua polara va muri in spatiu in acel an.

Imaginea distorsionata a soarelui

in Scripturi se spun ca, in cazul in care o persoana vede o imagine distorsionata a soarelui, atunci moartea ar putea fi aproape de colt, asa ca acea persoana va muri in termen de 11 luni.

Urma piciorului pe nisip

Se spune ca, daca amprenta piciorului unei persoane este incompleta pe nisip, atunci exista sanse ca ea sa moara in termen de 7 luni.

Vulturul sau cioara

Se spune ca, in cazul in care un vultur sau o cioara sta pe capul unei persoane, atunci acesta este un semn sigur de durere. Moartea persoanei este asteptata in urmatoarele 6 luni, arata clickpentrufemei.

Umbra ta distorsionata

Conform Puranas, se spune ca, daca o persoana isi vede umbra distorsionata sau ca este inconjurata de un nor de praf, atunci aceasta nu va mai trai mai mult de 4-5 luni.

Fulger fara ploaie

in cazul in care o persoana vede fulgere fara ploaie sau nori in jurul ei, aceste lucruri indica faptul ca persoana ar mai avea numai 2-3 luni de trait, potrivit scripturilor.

Picioare uscate dupa dus

in cazul in care picioarele unei persoane se usuca in cateva secunde dupa ce a facut dus, atunci exista sanse ca aceasta sa moara in urmatoarele 10 de zile!

Lumanarea care s-a stins

Se spune ca, daca o lumanare s-a stins dar inca persista mirosul de ardere, atunci cel care-l simte va avea o durata scurta de viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.