Cap Limpede

Stirile zilei

Panica in Bucuresti! O tanara ar fi intepat mai multi oameni si i-ar fi imbolnavit cu HIV!

Alerta cu HIV in Bucuresti. O individa ar fi intepat mai multi oameni pe strada cu un ac si i-ar fi imbolnavit. Aceasta a fost capturata de Politia Locala inn cursul zilei de miercuri.

„O femeie urmarita pentru ca ar fi infectat mai multe persoane cu virusul HIV a fost depistata si retinuta, azi, de agentii Politiei Locale Bucuresti. M.B., in varsta de 20 de ani, a fost surprinsa in zona Pietei Progresul – de catre o patrula care efectua misiuni de mentinere a ordinii publice in mijloacele RATB – in timp ce consuma bauturi alcoolice.

In urma legitimarii, politistii locali au constatat ca femeia este cercetata pentru savarsirea infractiunii de transmitere a sindromului imunodeficitar. Dupa intocmirea actelor procedurale, tanara a fost predata Sectiei 19 Politie pentru continuarea cercetarilor”, a anuntat Politia Locala Bucuresti, conform cancan.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-94776").on("click", function(){ $(".com-click-id-94776").show(); $(".disqus-thread-94776").show(); $(".com-but-94776").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});