Oamenii puternici nu trebuie sa castige intotdeauna, dar nici nu-si doresc sa-i lase pe altii sa-i calce in picioare. Sigur, unii s-ar putea teme de o astfel de persoana, dar asta pentru ca ei nu pot intelege cum un om puternic poate fi atat de confortabil in pielea sa, incat sa nu aiba nevoie de aprobarea celor din jur.

Deci, caracteristicile sunt:
Nu gasesti scuze gratuite

Daca ai o personalitate puternica, nu-ti place cand oamenii pierd timpul plangandu-se in legatura cu lucrurile pe care nu le pot face. Preferi sa te concentrezi asupra a ceea ce poti face si cum poti depasi obstacolele pentru a face mai mult.

Esti atent la persoanele pe care le accepti in viata ta

Avand o fire puternica, nu te bazezi pe alti oameni sa-ti confirme cine esti, ce esti sau ce poti face. Chiar daca nu stii inca cine esti, stii ca nu ai nevoie de un partener, un sef, un prieten sau un membru al familiei care sa-ti spuna de ce anume esti capabil. Poti afla asta si singur.

Urasti conversatiile nesemnificative

Discutiile nesemnificative sunt ingrozitoare, pentru tine. Daca ai o personalitate puternica, ai si multe idei. Nu vrei sa pierzi vremea vorbind despre oameni, cand ai putea sa folosesti acele momente pentru a schimba lumea.

Nu suporti lipsa de sensibilitate sau ignoranta

Personalitatile dominante provin din lipsa de influenta sau de cunoastere, in timp ce personalitatile puternice sunt rezultatul faptului ca esti atent si bine informat. Urasti cand oamenii judeca imediat lucrurile despre care nu stiu nimic. Aceasta este probabil cea mai importanta calitate a ta, dar nu pentru ca iti poti folosi cunostintele pentru a influenta oamenii, ci pentru ca te poti folosi de ele pentru a incuraja oamenii sa gandeasca inainte sa vorbeasca.

stii sa asculti

Oamenii cu personalitati puternice stiu sa-i asculte pe ceilalti. Ai putea crede ca oamenii apreciaza sa fie ascultati si incurajati, dar, in realitate, cei care nu sunt obisnuiti cu acest lucru ar putea fi de-a dreptul speriati.

Nu ai nevoie de atentie

Cei mai multi oameni pe care ii intalnesti ar putea crede ca tanjesti dupa atentie, dar nu este adevarat. Doar ca personalitatea ta, atrage oamenii din jur. Totusi, si tu ai nevoie de timp sa-ti incarci bateriile. Nu-ti fie frica sa iei o pauza. Este la fel de important sa ai grija de tine, precum este important sa ai grija de ceilalti.
Esti neinfricat

Exista, totusi, si lucruri de care te temi. Diferenta dintre tine si alti oameni este ca nu lasi aceasta teama sa-ti dicteze felul in care iti traiesti viata.

Privesti nesigurantele ca pe oportunitati

Pentru tine, nesiguranta reprezinta o oportunitate pentru a deveni mai bun, pentru a evolua. stii ca nu esti perfect, dar daca nu incerci sa inveti si sa evoluezi, in ciuda riscului de a parea fraier, atunci nu traiesti, doar existi.

stiu ca unele persoane considera ca este destul de dificil sa aiba in preajma lor oameni puternici, insa nici macar nu sunt constiente de importanta lor in abordarea vietii.

Sursa: Secretele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.