Acasă Sanatate Semnele care ar trebuie sa-ti dea de inteles ca esti o simpla...

Semnele care ar trebuie sa-ti dea de inteles ca esti o simpla optiune in relatie, nu o prioritate!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Relatiile romantice pot fi dificil de navigat, mai ales atunci cand acestea nu merg asa cum ne-am dori sau cum ne-am astepta ca acestea sa o faca. De obicei, spre sfarsitul lor, o persoana se trezeste brusc sau incepe sa-si dea seama ca nu mai este o prioritate in ochii partenerului.  In schimb, a devenit o optiune si este tratata  ca si cand nu este atat de importanta pe cat este.

Nu este un secret faptul ca oamenii sunt fiinte complexe, care isi schimba constant mintea in ceea ce priveste ceea ce vor sau ceea ce le trebuie. Tindem, de asemenea, sa ne mintim pentru a ne simti mai bine cu privire la anumite lucruri care ne deranjeaza. Acest lucru poate sa fie valabil mai ales atunci cand relatiile incep sa se destrame. In timp ce toate semnele care iti spun ca nu esti o prioritate pot fi chiar in fata ta, se poate intampla sa le ignori sau sa le consideri a fi nesemnificative. Cu toate acestea, a fi o optiune mai degraba decat o prioritate nu se simte niciodata bine si daca urmatoarele semne se dovedesc a fi valabile in cazul tau, poate este cazul sa porti o discutie serioasa cu partenerul tau:

1. Nu te intreaba niciodata despre viata, familia, cariera, sanatatea sau orice altceva de substanta si arata o lipsa totala de interes pentru ceea ce te pasioneaza. Daca s-ar fi ingrijit cu adevarat, ar vrea sa stie toate aceste lucruri.

2. Gaseste scuze cu privire la motivul pentru care voi doi nu puteti fi impreuna exlusiv, fie deloc. Acesta este un steag rosu important, deoarece scuzele sau ezitarea din partea sa inseamna ca nu le pasa si ca nu ar trebui sa fie intr-o relatie cu tine.

3. Nu iesiti niciodata in public pentru a manca, pentru a va uita  la un film sau pentru a face ceva social ca si cuplu. In schimb, va intalniti intotdeauna la domiciliu si se gaseste intotdeauna o scuza pentru a evita sa iesiti.

4. Faci sacrificii si raspunzi nevoilor si dorintelor atunci cand vine vorba de el/ea.

5. Cand ameninti cu despartirea sau cand iti exprimi nefericirea stie exact ce trebuie sa faca sau sa spuna pentru a te face sa ramaneti impreuna. Nimic nu se schimba cu adevarat si, in curand, se intorc la caile lor vechi.

6. Nu te suna inapoi si nici nu raspunde mesajelor pe care le-ai lasat. Nu este faptul ca nu le primesc, lor pur si simplu nu le pasa suficient pentru a da un semn imediat. Daca nu raspund la mesaje, email si semnele trimise pe social media,este clar ca nu reprezinti o prioritate.

7. Persoana pare a fi lipsita de onestie, de parca este in alerta si parca doreste sa tina ceva departe de tine. A fi atat de secretos este ceva suspect si, probabil, inseamna ca ti se ascunde ceva.

8. Aceasta persoana nu incearca niciodata sa faca planuri cu tine din timp.

9. Te pretezi pe nevoile lor si este mereu alaturi de ei, dar opusul nu este valabil, deoarece nu sunt in jur atunci cand ai nevoie de ei cel mai mult si nu sunt dispusi sa te ajute.

10. Par plictisiti si detasati atunci cand sunt in jurul tau. Uneori, chiar iti spun direct ca au lucruri mai bune de facut decat sa stea cu tine.

11. Nu esti singura persoana cu care se intalnesc in prezent si cunosti asta cu siguranta pentru ca ti-au spus asta.

12. Te mint pentru lucruri are par minore sau banale. In timp ce la suprafata minciunile par a fi in mare parte nesemnificative, ele sunt spuse pentru un motiv bun si de obicei este unul important!

13. Te fac sa te simti groaznic despre tine. Daca majoritatea timpului esti nefericit, trist, deprimat, neimplinit sau ceva asemanator, indeparteaza-te de el/ea rapid!

14. Simti ca esti tratat nedrept si folosit. Daca simti ca profita de asta, probabil ca asta este exact ce se intampla. Cand celor apropiati nu le pasa atat de mult, se va arata subtil prin toate cuvintele si actiunile pe care le vei vedea.

Sursa