Secretul prin care ne putem indeplini dorintele a iesit la iveala! – Cap Limpede

Secretul prin care ne putem indeplini dorintele a iesit la iveala!

Cea de-a cincea lege descrisa de Deepak Chopra in cartea sa intitulata „Cele sapte legi spirituale ale succesului”, si anume legea intentiei si a dorintei arata ca „orice dorinta contine inerent in ea mecanismul prin care poate fi indeplinita .(…)

Atunci cand introducem o intentie in campul fertil al potentialitatii pure (prezentat in prima lege) noi punem puterea infinita sa lucreze pentru noi. Sa nu uitam ca adevarata noastra natura este spiritul pur”- afirma Deepak Chopra.

Click pe aceeasi tema:  Secretul Bibliei a iesit la iveala! Ce pasaje a scos Vaticanul din Cartea Sfanta!

Aceasta lege ne spune ca exista posibilitati infinite de realizare a tuturor dorintelor noastre,ca Universul insusi lucreaza pentru om,in favoarea lui.

Altfel spus, nici o frunza din copac nu cade fara stirea si acordul lui Dumnezeu, dupa cum afirma textele sacre. De ce nu se indeplinesc,totusi, uneori,dorintele noastre ? Oare divinitatea nu ne aude ?

Ba da, Ea ne aude mereu,doar ca noi trebuie sa ne adresam Ei respectand regulile divine,respectand armonia care a fost creata,respectand vointa lui Dumnezeu.

Nu putem avea succes,cerand insuccesul altuia !Nu putem avea bine, dorind raul altcuiva ! Respectand ceea ce Dumnezeu a creat,ne aliniem vointei Lui si El intervine pentru binele nostru,adica ne intinde acea mana de ajutor,invizibila pentru multi dintre noi.

Click pe aceeasi tema:  Este pierderea credintei ceva care sa ingrijoreze? Tarile "dezvoltate" se indreapta spre ateism!

In concluzie, Dumnezeu ne indeplineste toate dorintele,daca noi,oamenii, nu violam legile Lui.

Sursa: Secretele

spre