Acasă Multimedia Fotogalerie Secretele unui om care a trait vreme de 256 de ani

Secretele unui om care a trait vreme de 256 de ani

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Medicina Holistica este tot ceea ce avem nevoie.

Medicina holistica priveste omul in ansambul sau, ca pe un intreg indivizibil. In zilele noastre, medicina moderna este de acord cu ipoteza, potrivit careia, 70% dintre afectiunile noastre de sanatate sunt consecinta gandirii negative si a stresului emotional. Afectiunile de sanatate atribuite acestor cauze sunt denumite “afectiuni psihosomatice”, acestea fiind unele dintre cele mai intalnite afectiuni la ora actuala.

Medicii si oamenii de stiinta recunosc faptul ca tiparele noastre negative de gandire ne afecteaza intr-un mod direct activitatea organelor interne ale organismului si starea de sanatate a organismului nostru in general. Medicina antica este clasificata ca fiind “holistica”. Aceasta denumire se datoreaza faptului ca in cazul acesteia, accentul nu se acorda numai corpului fizic, dar si psihicului si nu in ultimul rand stilului de viata al pacientului. Aceasta metoda de tratament permite eliminarea cauzei afectiunilor, in comparatie cu metoda obisnuita de tratare a simptomelor. Acesta este motivul pentru care majoritatea afectiunilor reapar, deoarece cauza bolii nu a fost tratata si nu i-a fost acordata atentia necesara.

Astfel, unul dintre cele mai importante secrete ale sanatatii noastre se face simtit: gandurile noastre au puterea de a ne vindeca. Au fost inregistrate o multime de povesti care discuta despre oameni gravi bolnavi, carora medicii nu le acorda nicio speranta de supravietuire si care, in ciuda acestor fapte, s-au vindecat complet prin puterea propriilor lor ganduri. Una dintre aceste povesti impresionante este povestea lui Morris Goodman, care, in anul 1981, in urma unui accident aviatic , medicii nu i-au acordat nicio sansa de supravietuire datorita diafragmei perforate si a fracturilor multiple de coloana vertebrala pe care le-a suferit. In urma accidentului, Morris a fost tinut in viata prin intermediul aparatelor medicale. Cu toate acestea, Morris Goodman a fost constient de puterea gandurilor sale si in doar cateva zile a reusit sa-si regenereze cu succes propria diafragma si sa-si miste toate mebrele. Medicii nu si-au putut explica cele intamplate, deoarece acest lucru “este imposibil din puct de vedere medical”. Dupa cateva luni de zile Morris a reusit sa mearga din nou si in cele din urma si-a revenit complet. Atat de mare este puterea gandurilor noastre.

 

Vezi care sunt cauzele afectiunilor grave privite dintr-un unghi diferit in pagina urmatoare!>>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos