Acasă Life Dezvoltare Personala Secretele unei zile reusite! Iata ce ai de facut!

Secretele unei zile reusite! Iata ce ai de facut!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vechile traditii au inteles foarte clar puterea pe care ritualurile o au in crearea unei realitati sau a unui rezultat dorit. La nivel psihologic, ritualurile pot servi la instalarea unui obicei sau la consolidarea unei credinte ori al unui mod particular de gandire. Ele pot canaliza atentia si intentia noastra spre un scop dorit pentru ca mai apoi mintea, in subconstient, sa lucreze in timp ce noi ne ocupam de alte lucruri.

Multi oameni de succes folosesc astfel de mimi-ritualuri de zi cu zi, iar unii spun ca au fost una dintre cheile pentru crearea unei mentalitati de succes. Ba chiar unii sportivi si artisti de top sunt cunoscuti pentru ca folosesc anumite ritualuri zilnice pentru a-si consolida un anumit model de gandire in crearea si atingerea obiectivelor propuse.

NOTEAZA CELE MAI IMPORTANTE LUCRURI PE CARE LE AI DE FACUT

Acesta este un ritual foarte practic. Incepeti ziua prin identificarea si scrierea a cel putin trei dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci in acea zi. Aceste, sa le spunem, sarcini sunt cele care sustin obiective importante pe termen lung strans legate de scopul, pasiunea si directia generala in viata. Spre exemplu, scrierea unei carti este un obiectiv pe termen lung iar o sarcina importanta pentru a doua zi ar putea fi finalizarea unei pagini sau a unui capitol.

Ce este cel mai important in acest ritual este identificarea si realizarea cat mai devreme a acestei sarcini. Desigur, exista mult mai multe lucruri de facut in afara de exemplul dat insa pot fi dozate in asa fel incat sa fie rezolvate.

Scrierea dimineata a celor mai importante lucruri de facut in acea zi va ajuta sa va ordonati viata si sa va concentrati pe ce este esential. Acest lucru va ajuta sa va prioritizati si gestionati timpul mai bine.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
Articolul precedentCele 6 motive pentru care barbatii insala! Unde gresesc femeile?
Articolul următorRasnita pe care toate gospodinele trebuie sa o aiba in casa! Toata familia va veni instant la masa!