Cap Limpede

Dezvoltare Personala

Secrete despre durere si suferinta! Ignora-le si vei avea si mai mult de suferit!

Durerea este o parte inseparabila a vietii si cu totii o experimentam la un nivel sau altul. Doar cativa, cu toate acestea, inteleg ce este durerea cu adevarat si cum sa-i faca fata atunci cand se confrunta cu ea.

Mai jos, iti vor fi prezentate trei dintre cele mai importante adevaruri despre durere pe care cei mai multi oameni aleg sa le uite, adevaruri pe care am fost nevoit sa le invat in urma experientelor dificile prin care am trecut si care m-au invatat sa inteleg mai bine durerea si sa o experimentez la o intelsitate mai redusa in perioadele dificile.

1. Nu poti avea placere fara durere

Majoritatea oamenilor cauta sa maximizeze placerea si sa reduca la minim durerea, fara sa-si dea seama ca durerea si placerea sunt de fapt doua  fete ale aceleiasi monede – nu poti avea una fara cealalta.

De de ce este asa, te aud intreband. Deoarece placerea, la fel ca durerea, este un sentiment temporar. Ca un val care se ridica foarte inalt deasupra suprafetei marii, ii este sortit sa cada in curand si sa dispara in ape, in acelasi fel in care placerea apare in constiinta noastra si curand dupa aceea se dizolva si dispare in nimic.

Placerea vine rapid si dispare la fel de repede precum vine si desi se simte bine cat timp dureaza, dupa e a disparut, lipsa acesteia poate fi dureroasa pentru cei care sunt atasati de ea. Gandeste-te de exemplu, la experienta intensa a orgasmului sexual. Poate fi minunat cat timp se intampla, dar indata ce a disparut, absenta lui duce de obicei la o nemultumire emotionala.

Placerea si durerea intotdeauna merg mana in mana, deci cu cat cautam mai mult placerea, cu atat mai multa durere atragem in vietile noastre, ceea ce ne face sa fim insetati pentru si mai multa placere, creand astfel un ciclu neincetat de suferinta.

Pagini: 1 2 3

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-95720").on("click", function(){ $(".com-click-id-95720").show(); $(".disqus-thread-95720").show(); $(".com-but-95720").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});