Acasă Stirile zilei Justitia Se strange latul in cazul fostului ministru Chitoiu. Expertiza tehnica confirma ca...

Se strange latul in cazul fostului ministru Chitoiu. Expertiza tehnica confirma ca fostul ministru a intrat pe contrasens!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Rezultatele expertizei i-au fost aduse la cunostinta fostului demnitar si i s-a oferit posibilitatea de o formula obiectiuni, pe care, insa, pana acum nu le-a pus la dispozitia procurorilor de la Parchetul Tribunalului Arges, care coordoneaza ancheta, conform surselor.

In dosar se mai asteapta rezultatul expertizei medicale realizate fata de supravietuitoarea accidentului, prin care anchetatorii vor sa vada ranile suferite si cate zile de ingrijiri medicale au fost necesare in cazul sau. Pana in aceasta faza a investigatiei, Daniel Chitoiu s-a prevalat de dreptul la tacere.

In ceea ce priveste extinderea anchetei cu acuzatia de favorizarea fapuitorului, vizand internarea la ATI dupa accidentul mortal, au fost cerute si analizate mai multe documente, fara sa fie pusa sub invinuire vreo persoana, si, cel mai probabil, partea aceasta din investigatie va fi clasata, au declarat aceleasi surse.

Pe 26 decembrie, Daniel Chitoiu a fost implicat intr-un accident pe DN 7, in judetul Arges, soldat cu doi morti. In masina in care au murit cele doua persoane se mai afla pe bancheta din spate o a treia persoana.