Acasă Special Opinii Cristian Tudor Popescu da de pamant cu Teodosie „Spagoveanu”: „Freddy Mercury ala...

Cristian Tudor Popescu da de pamant cu Teodosie „Spagoveanu”: „Freddy Mercury ala de la Constanta, Teodosie Lingurita”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cristian Tudor Popescu i-a ironizat usturator pe IPS Teodosie si pe manifestantii care au protestat fata de antenele 5G si vaccinuri in Piata Victoriei.

„Sa va citesc o scrisoare interesanta. Sinodul condus de Vladimir a trimis 2 scrisori autoritatilor. Biserica s-a bagat cu bocancii peste executivul tarii! Freddy Mercury ala de la Constanta, Teodosie Lingurita, la oamenii astia se merge ca la Dumnezeu, dau povete, salveaza suflete. Ce spun ei, sistemul antihristic mondialist. Cine sunt astia? Vreau sa introduca in corpurile oamenilor microcipuri pe care sa-i poata controla prin 5G.

Freddy Mercury pentru ca aparut odata cu o hlamida de doi metri, ca a lui Freddy”, a spus CTP la Digi24.

El i-a luat apoi in vizor pe manifestantii anti-5G din Paiat Victoriei.

„Vaccinul introduce microcipuri. Unde se face vaccin, in cap? Poate prin ureche. Sau sa se faca prin trepanatie, se deschide capul si se face direct in scoarta. O ia prin corp microcipu, prin sange, care pleaca din SUA si intra pe geamul unui taliban din Afganistan. Unde se duce? La creier. Ma va determina acest microcip sa ma ridic sa va strang de gat”, a mai spus jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu nu crede ca omenirea isi permite, din punct de vedere tehnologic, sa introduca cipuri in oameni, in conditiile in care creierul uman ramane o mare necunoscuta pentru oamenii de stiinta.

”Cetatenii care fac astfel de gesturi, cum am vazut si inscenarea de la supermarket cu cei doi. Oamenii acestia in primul rand traiesc din auzite, asta este viata lor. Au cap, craniu, teasta, dar asta nu inseamna ca au si creier. Dar nu au functiile superioare, cognitive. Adica pe scurt nu gandesc. A zis cutare, scrie pe net. Mi-a spus cutare de la scara 3 care stie de la un cumnat care are un prieten la cancelaria premierului”, a adaugat CTP.

”Pai, iti fura sufletul. Sunt niste bastinasi din Amazonia, exista salbatici, intr-un stadiu precedent al civilizatiei. Insi care traiesc intre masini, blocuri de metal si sticle, cu internetul in fata, nu se deosebesc de acesti salbatici din padurea tropicala. Nu exista nicio solutie pentru acesti oameni. E iremediabil. Au crescut cu acest mecanism al convingerii”, a mai subliniat CTP.

”Suntem la nivelul de civilitatie a pesterii. Sa distrugi ce nu intelegi. Daca eram in Piata Victoriei ii intrebam ce inseamna. Ce face 5 G? Stiti ce face? Nimeni nu isi pune aceste intrebari”, a concluzionat CTP.