Pregatirea alegerilor locale in municipiul Bucuresti arunca in aer organizatiile celor mai importante partide. Dupa ce liberalii nu s-au pus de comun-acord auspra candidaturilor acum e randul pesedistilor sa detoneze bomba. Potrivit site-ului stiripesurse.ro lucrurile au luat o turnura periculoasa pentru partid dupa ce Robert Negoita si-a manifestat intentia de a candida impotriva lui Liviu Dragnea. Acest episod a fost coroborat de membrii de partid cu faptul ca in urma cu cateva zile a aparut o inregistrare cu fostul sef PSD si primar al Buzaului, Constantin Boscodeala in compania unor fete tinere intr-o camera a unui hotel detinut tocmai de Negoita.

”Am auzit ca se aduna oamenii si ca vor merge cateva sute luni in fata Primariei Sectorului 3 sa il intampine pe Negoita”, a declarat sursa citata pentru site-ul stiripesurse.ro.

Desi candidaturile pareau deja stabilite in baza unei decizii a Biroului Permanent National al PSD potrivit careia presedintii de organizatii de la sectoare isi vor asuma si candidaturile pentru primariile respective, in ultimul moment presedintele PSD Bucuresti vrea sa schimbe totul.

Potrivit informatiilor din cadrul organizatiei sunt vizate mai toate organizatiile din Capitala, dar cea mai mare problema pare a fi la Sectorul 5. De ce Sectorul 5? Pentru ca este organizatia care i s-a opus pe fata lui Robert Negoita la momentul la care acesta a anuntat intempestiv ca il va contracandida pe Liviu Dragnea la sefia PSD.

Cum atunci se sparsese frontul (Negoita potrivit alegerilor interne din partid trebuia sa aiba sprijinul propriei organizatii in primul rand pentru candidatura – PSD Buucresti era considerata ca un tot pe acelasi picior cu o filiala judeteana), acesta a anuntat ca renunta la candidatura.

Se pare ca nu a uitat si acum il vrea indepartat pe deputatul Cristian Rizea de la Sectorul 5 care a fost total de partea lui Liviu Dragnea. Gand rau le-a pus Robert Negoita si posibililor candidati de la Sectorul 4 si Sectorul 1 si nu ar vorbi foarte bine nici de Sectorul 6.

”Se incearca un salt mortal. E o razbunare pentru ca stie ca va fi mazilit in curand”, sustin surse din PSD Bucuresti pentru stiripesurse.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.