Acasă Life Dezvoltare Personala Cei trei pasi pentru programarea mintii!

Cei trei pasi pentru programarea mintii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cu totii vrem sa stim ceea ce ne rezerva viitorul si cautam asta in ghicitori, in stele sau in locuri nebanuite. Si daca viitorul este doar in mintea noastra. Daca noi suntem cei care ne proiectam in subconstient viitorul. Potrivit psihologului Carmen Harra exista trei pasi pentru programarea mintii, astfel incat sa va puteti vedea si proiecta viitorul. Daca rezultatele nu sunt de ajuns din aceasta descriere succinta atunci puteti incerca sa cititi cartea si sa aprofundati continutul cu incredere.

Mai intai trebuie sa recunoasteti ca nu aveti capacitatea de a va prevedea viitorul, lucru care inseamna sa va deschideti mintea si sa eliberati blocajele si negativitatea. Sa credeti, in inima voastra, ca puteti modifica aspecte ale propriei voastre vieti.

In al doilea rand trebuie sa stiti ce doriti si sa creati o viziune a ceea ce doriti – in ochiul mintii voastre. Aceasta inseamna sa va proiectati o alta viata, largindu-va nivelul de perceptie.

In al treilea rand, trebuie sa va manifestati viziunea, recunoscand si folosind toate puterile pe care le aveti inauntrul vostru, iar apoi sa va faceti un plan si sa va tineti de el. “Am folosit aceasta metoda in fiecare aspect al vieetii mele – cu rezultate uriase – si am vazut ca ea functioneaza si la clientii mei. Si voi puteti invata din acest proces”, explica dr. Carmen Harra in cartea “Decodificarea destinului”, aparuta la Editura For You.