Acasă Politic Scrisoarea emotionanta a lui ORESTE pentru candidatii la Presedintie! Cine va invinge?...

Scrisoarea emotionanta a lui ORESTE pentru candidatii la Presedintie! Cine va invinge? Puterea de a iubi Romania sau cei care iubesc Puterea?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Realizatorul TV, Oreste Teodorescu a adresat o scrisoare deschisa candidatilor la alegerile prezidentiale si pune o simpla intrebare: Cine va invinge? Puterea de a iubi Romania sau cei care iubesc Puterea?

” Este o lume paralela cu lumea ta, Cititorule, poti s-o atingi cu varful degetelor, daca vrei, poti s-o mirosi, s-o furi cu coada ochiului, dar in care nu vei putea patrunde niciodata, daca nu cunosti formula magica de acces.Cuvantul parola: Reteta gloriei. Acesta este scopul final, scopul malefic al unei lumi crepusculare, furibunde, al unei lumi care iese din istorie. Al unei lumi bezmetice, care si-a inchipuit intotdeauna ca gloria se poate cumpara cu bani.Ca principalul ingredient al gloriei este averea acumulata prin rapt…” (Olimpian Ungherea: “Reteta gloriei”

Ne zvarcolim de un sfert de veac in propria neputinta de a ne alege ca reprezentati niste politicieni onesti, care sa iubeasca Neamul, Tara si Traditia care ne definesc ca urmasii unui popor mare. Sistemul, aceasta groapa pestilentiala mustind de coruptie, ticalosie, tradare nu a produs pana acum decat niste marionete triste, niste carpe depersonalizate manuite cu abilitate si cinism de o mana de oameni, auto-intitulati: eternii. Legati intre ei prin fire invizibile, dar groase ca funia spanzuratului, acesti venetici se situeaza deasupra legii, controleaza partide, oameni de afaceri si jurnalisti. Sunt strecurati prin servicii secrete, prin loje masonice se recunosc intre ei dupa luciul hulpav al ochilor de “peste mort”, ii anima doar setea bolnava de putere si avere.

Voi, candidatilor care ne cereti votul pentru cea mai inalta functie, faceti cu totii parte din maruntaiele acestui sistem in metastaza. Stiti ca istoria se repeta, roata se invarte, generatiile cresc si progreseaza si totusi va incapatanati sa ne tratati ca pe niste vite bezmetice. Ne manipulati, ne mintiti, practic aveti senzatia ca suntem atat de prosti incat va privim extaziati si va sorbim cu nesat vorbele baloase, dupa care ne incolonam cuminti la urne si va propulsam spre fagurele bugetului de stat, pe care sa-l devorati ca niste hiene drogate. Nu aveti nici un program, nici o viziune, nici macar un set de solutii simple ca aceasta tara bogata, locuita de un popor exceptional sa-si atinga potentialul creator.

Citeste continuarea pe CodulLuiOreste.ro!