Acasă Stirile zilei Justitia DORIN COCOS si NICOLAE DUMITRU, audiati la DNA in DOSARUL MICROSOFT!

DORIN COCOS si NICOLAE DUMITRU, audiati la DNA in DOSARUL MICROSOFT!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dorin Cocos si Nicolae Dumitru au fost adusi la DNA pentru a fi audiati in dosarul Microsoft, potrivit unor surse judiciare.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au emis pe numele lui Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro,un mandat de aducere, acesta fiind ridicat de politisti si dus cu o masina la sediul DNA, pentru a fi audiat in dosarul Microsoft, au precizat sursele citate.

Si omul de afaceri Dorin Cocos a fost adus luni de politisti la DNA, cu o masina, in baza unui mandat de aducere, pentru a da declaratii in dosarul Microsoft.

In 16 octombrie, procurorii anticoruptie au facut perchezitii la locuintele fostului ministru Gabriel Sandu, fostului consilier prezidential Dorin Marian, fostului sef al Serviciului de Informatii Externe Catalin Harnagea, la oamenii de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, Remus Truica si Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro, la tatal presedintelui Comitetului Olimpic, Adrian Petrache, precum si la Fundatia Dinu Pescariu.

Presedintele Traian Basescu a avizat, in 3 octombrie, cererea DNA, pentru fostii ministri Adriana Ticau, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu, Gabriel Sandu si Daniel Funeriu.

Saptamana trecuta, procurorii anticoruptie le-au adus la cunostinta Adrianei Ticau si lui Daniel Funeriu acuzatiile si faptele de care s-ar face vinovati in dosarul Microsoft, potrivit unor surse judicare. Si fostul ministru Gabriel Sandu a fost saptamana trecuta la DNA, pentru a fi audiat.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos