Acasă Stirile zilei Schimbarea majora pe care o vei simti la Mamaia in aceasta vara!

Schimbarea majora pe care o vei simti la Mamaia in aceasta vara!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Autoritatile din Constanta si agentii economici din Mamaia nu au reusit sa ajunga la un numitor comun privind autorizarea magazinelor alimentare din statiunea turistica Mamaia si Satul de Vacanta. Discutiile aprinse se refera la regulamentul de functionare pe care vor trebui sa-l respecte in urmatorul sezon estival iar proprietarii de restaurante si hoteluri vor sa mai ramana cel mult patru magazine alimentare in toata statiunea.

„Am avut pana acum patru discutii si dezbateri publice pe aceasta tema, sunt cateva chestiuni de amanunt la care nu au picat de acord, alimentarele si cu hotelurile. Nu o sa ne impiedicam de asta, deci si regulamentul il definitivam, il publicam si il aprobam. O sa fie gata in 7-8 zile. Regulamentul am vrut sa il dezbatem cu cei interesati, sunt chestiuni care nu s-au pus de acord, o sa le hotaram noi.”, sustine viceprimarul din Constanta, Mircea Dobre.

Hotelierii si autoritatile mai au la dispozitie cinci saptamani pentru a pune totul la punct pana la inceperea sezonului estival, o data cu mini-vacanta de 1 mai.

sursa: RADOR