Acasă World Scenariu halucinant! Teoria care schimba istoria celei mai negre zile din istoria...

Scenariu halucinant! Teoria care schimba istoria celei mai negre zile din istoria SUA! Ce s-a intamplat cu adevarat pe 11 septembrie 2001

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cea mai neagra zi din istoria recenta a celei mai puternice tari din lume, SUA, este fara indoiala 11 septembrie 2001. Atacurile de la World Trade Center si Pentagon au provocat aproximativ 3.000 de morti, dar mai mult decat atat au generat o stare de nesiguranta la nivel mondial.

Neconcordantele si intamplarile etichetate drept “coincidente” de oficialii americani arunca intr-o noua lumina evenimentele cumplite de atunci.

Minciunile, “omisiunile” si eschivele autoritatilor de la Washington, precum si descoperirile stranii facute de specialisti din diverse domenii au dus la teorii ale conspiratiei legate de atentatele de la 11 septembrie.

Una dintre ele vorbeste despre faptul ca la varf s-ar fi stiut de planul terorist, dar administratia americana ar fi ales sa nu intervina, pentru ca avea nevoie de un motiv pentru a ataca Afganistanul si Irakul, scrie Libertatea.

Conform altei teorii, teroristii n-ar fi avut nici o legatura cu atacurile, acestea fiind orchestrate de serviciile secrete ale SUA. Intamplarile bizare care duc la intrebarea legitima: a fost sau nu un atentat terorist?

  1. Prabusirea Gemenilor = demolare controlata

Prezenti in apropierea World Trade Center ori urmarind teribilele momente la TV, specialistii in con- structii – si mai ales cei in demolari – au remarcat, socati, ca prabusirea Turnurilor Gemene seamana izbitor cu… o demolare controlata. Filmarile din acea zi arata cum zgarie-norii se lasa usor, etaj cu etaj, pana la parter – efect de domino care se obtine in urma imploziei. In plus, multi martori isi amintesc ca au auzit explozii in interiorul cladirilor, iar unii dintre reporterii aflati in preajma chiar au inregistrat cu camerele de filmat sunete specifice detonarilor. Ce au declarat autoritatile? Ca structura de otel s-a incins de la explozia combustilului din avionul care a lovit cladirea si a cedat… Numai ca – sustin arhitectii si expertii militari – avioanele sunt alimentate de kerosen, iar acesta nu putea topi structura de otel a turnurilor! Kerosenul, au explicat specialistii, arde cu flacari galbene, in timp ce flacarile de la WTC au fost rosii, ceea ce indica folosirea unui explozibil pe baza de napalm. Expertii au mai atras atentia asupra faptului ca avioanele sunt facute dintr-un aluminiu usor, care in nici un caz nu ar fi putut trece ca prin branza prin peretii de otel ai Turnurilor – cel mult, aeronavele ar fi ramas cu boturile infipte. Iar locul impactului a fost mult prea sus, in cazul ambelor cladiri, pentru a afecta intreaga constructie.

  1. Empire State Building n-a cazut dupa ce a fost lovita!

Cladirea Empire State Building, un alt zgarie-nori emblematic din New York, a fost lovita de un avion pe 28 iulie 1945, insa nu s-a prabusit, cum s-a intamplat cu Turnurile Gemene. Atunci, din cauza cetii si a conditiilor proaste de vizibilitate, un bombardier s-a izbit de aripa nordica a cladirii, la etajul 80, facand o gaura de 6 metri. Combustibilul din avion a luat foc, iar flacarile au cuprins 5 etaje – intre 79, locul impactului, si 75. Au murit 14 oameni, iar alti 26 au fost raniti, insa structura de rezistenta Empire State Building n-a fost afectata.

  1. De ce s-a naruit al treilea turn?

Un alt amanunt care sprijina teoria imploziei controlate este prabusirea cladirii WTC7. Acest turn, al treilea pus la pamant in acea zi, la cateva ore dupa atentate, nu era in imediata apropiere a Gemenilor si nu a intrat in el nici un avion – practic nu a avut nici o legatura cu exploziile si nu avea de ce sa fie afectat. Totusi, s-a prabusit. In schimb, cladirile din vecinatatea Gemenilor au ramas in picioare.

  1. Evreii, avertizati sa stea acasa?

Conspirationistii au observat ca pe 11 septembrie 2001, peste 4.000 de angajati evrei si-au luat liber. Exista o informatie – neoficiala, desigur – ca toti ar fi primit un SMS in acea dimineata prin care erau instiintati sa ramana acasa. Printre primii martori care au inregistrat atacurile pe camere video se numara, de asemenea, foarte multi evrei.

  1. Atacul asupra Pentagonului nu e plauzibil

Dintre toate evenimentele zilei, atacul de la Pentagon este cel mai enigmatic. Nu numai ca avionul apartinand American Air- lines a lovit o aripa a cladirii aflata in renovare, unde nu se afla nici o persoana, dar locul impactului e mult mai mic decat unul facut in mod normal de un Boeing 757. “Cum putea sa incapa o aeronava de 38 de metri latime intr-o gaura cu diametrul de 22 de metri?”, se intreaba specialistii care au analizat fotografiile de la Pentagon. Tot ei inainteaza alta ipoteza, mai plauzibila: “Pe 11 septembrie, avioane fara piloti au fost teleghidate catre Turnurile Gemene. Iar Pentagonul a fost lovit de o racheta, nu de un avion”. Si ar mai fi o problema: in timp ce la WTC otelul s-a topit si cladirea s-a prabusit in urma impactului, la Pentagon au scapat intregi chiar si computerele si cartile.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos