Triunghiul Bermudelor sau triunghiul Diavolului este zona care ascunde cele mai mari mistere ale istoriei recente.

Triunghiul format din Insulele Bermude, Porto Rico si Fort Lauderdale, Florida in Oceanul Atlantic se intinde pe o suprafata cuprinsa este de circa 1.2 milioane km².

De-a lungul timpului, speculatiile cu privire la aceasta zona au aratat ca intr-o anumita perioada a anului diverse anomalii se petrec. Numeroase au fost vasele sau chiar avioanele care au disparut fara urma ca si cum ele nu au existat niciodata, scrie obiectiv.info.

Cu toate acestea, Consiliul Apelor din SUA neaga existenta acestui triunghi al mortii. Din ce motiv? Probabil pentru ca mitul Triunghiului Bermudelor trebuie desfiintat pentru ca acele anomalii nu pot fi explicate sau trebuie tinute departe de ochii publicului larg.

De partea cealalta, un grup de specialisti italieni este pregatit sa puna bazele unui proiect de amploare prin care sa dezlege misterul Triunghiului. Totul a pornit de la o noua ipoteza care sustine ca exista o legatura stranie intre aceasta zona de pe Terra si centura Van Allen.

Nu putini au fost astronomii care odata ajunsi in spatiu au vazut numeroase flash-uri de lumina care porneau din Triunghiul Bermudelor si parca se indreptau spre centura Van Allen.

Ce se intampla in Triunghiul Bermudelor cu adevarat? Nimeni nu poate spune foarte clar, dar este la indemana oricui sa realizeze ca misterul este cuvantul care defineste cel mai bine aceasta zona de pe Terra.

2 COMENTARII

  1. Imi pare rau ca se dau tot felul de explicatii care de care mai puierile,v triunghiul bermudelor.Dar nu s-a pomenit poate in mod intentionat,despre doua cazuri care mie unul mia starnit interesul;1,un petrolier sub pavilion spaniol a disparut cu 37 de oameni la bord,inschimb iahtul unui excentric bogat,dotat cu aparatura de ultima ora,nu a diparut a disparut doar omul si tot ce tinea de tehnica foto.Intrebarea pe care mio punsuna cam asa,qPETROLIERUL SPANIOL,dispare fara urma cu tot personalul si ca in alte cazuri nu s-a mai aflat de el nici in ziua de azi,dar iahtul acesta de 30 de metri lungime nu s-a scufundat ci naviga bine mersi cu velele in vant,si repet a fost gasit in stare buna lipseau de la bord doar omul si aparatura foto

  2. Imi pare rau ca se dau tot felul de explicatii care de care mai puierile,v triunghiul bermudelor.Dar nu s-a pomenit poate in mod intentionat,despre doua cazuri care mie unul mia starnit interesul;1,un petrolier sub pavilion spaniol a disparut cu 37 de oameni la bord,inschimb iahtul unui excentric bogat,dotat cu aparatura de ultima ora,nu a diparut a disparut doar omul si tot ce tinea de tehnica foto.Intrebarea pe care mio punsuna cam asa,qPETROLIERUL SPANIOL,dispare fara urma cu tot personalul si ca in alte cazuri nu s-a mai aflat de el nici in ziua de azi,dar iahtul acesta de 30 de metri lungime nu s-a scufundat ci naviga bine mersi cu velele in vant,si repet a fost gasit in stare buna lipseau de la bord doar omul si aparatura foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.