Acasă World Adevarul din spatele Triunghiului Bermudelor! Totul a iesit la iveala

Adevarul din spatele Triunghiului Bermudelor! Totul a iesit la iveala

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Triunghiul Bermudelor sau triunghiul Diavolului este zona care ascunde cele mai mari mistere ale istoriei recente.

Triunghiul format din Insulele Bermude, Porto Rico si Fort Lauderdale, Florida in Oceanul Atlantic se intinde pe o suprafata cuprinsa este de circa 1.2 milioane km².

De-a lungul timpului, speculatiile cu privire la aceasta zona au aratat ca intr-o anumita perioada a anului diverse anomalii se petrec. Numeroase au fost vasele sau chiar avioanele care au disparut fara urma ca si cum ele nu au existat niciodata, scrie obiectiv.info.

Cu toate acestea, Consiliul Apelor din SUA neaga existenta acestui triunghi al mortii. Din ce motiv? Probabil pentru ca mitul Triunghiului Bermudelor trebuie desfiintat pentru ca acele anomalii nu pot fi explicate sau trebuie tinute departe de ochii publicului larg.

De partea cealalta, un grup de specialisti italieni este pregatit sa puna bazele unui proiect de amploare prin care sa dezlege misterul Triunghiului. Totul a pornit de la o noua ipoteza care sustine ca exista o legatura stranie intre aceasta zona de pe Terra si centura Van Allen.

Nu putini au fost astronomii care odata ajunsi in spatiu au vazut numeroase flash-uri de lumina care porneau din Triunghiul Bermudelor si parca se indreptau spre centura Van Allen.

Ce se intampla in Triunghiul Bermudelor cu adevarat? Nimeni nu poate spune foarte clar, dar este la indemana oricui sa realizeze ca misterul este cuvantul care defineste cel mai bine aceasta zona de pe Terra.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos