Corneliu Vadim Tudor s-a suparat pe Liviu Varciu, pentru ca emisiunea sa a avut un moment in care l-a ironizat pe presedintele PRM.

„Dar cine esti tu, mai p*ta sa ma iei la misto?”, l-a intrebat Vadim Tudor pe Varciu.

Corneliu Vadim Tudor a fost invitatul lui Dan Capatos in aceasta seara la emisiunea „Un show pacatos” si a facut din nou spectacol. Acesta l-a luat la rost pe Liviu Varciu, nemultumit fiind ca fostul sot al Adelinei l-a luat la misto pe politician la emisiunea „Roata norocului”.

„Sa zica mersi ca nu i-am rupt urechile! Da cine esti tu mai p*ta? Eu m-am certat cu nepoata lui Mussolini, dar cu Varciu? Cine e el? Vedeta din Constanta. Eu nu am lupte cu Zgarciu. El s-a luat de sotia mea. Daca o trimite pe Adelina Pestritu la Mandea, il voi ierta”, a spus politicianul.

Acesta a adaugat:

„Cand eu eram Vadim Tudor, asta micu’ nu era nascut! Fiecare sa-si vada de lungul nasului. Ar fi bine sa termine si el o scoala si sa-si intemeieze o familie. El l-a intrebat pe nea Nelu Ploiesteanu daca ii mai merge jucaria. Astea sunt glume?”.

Corneliu Vadim Tudor a spus ca Liviu a recurs la acest gest pentru ca nu i-ar fi onorat invitatia la emisiunea „Roata norocului”.

De cealalta parte, fostul component al trupei LA a fost foarte impaciuitor:

„Ii cer scuze domnului Vadim daca s-a suparat, dar consider ca noi am facut umor acolo”.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.