Acasă Stirile zilei Bilete la On Air Music Awards doar prin Reteaua Eventim!

Bilete la On Air Music Awards doar prin Reteaua Eventim!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Incepand de astazi, Reteaua Eventim distribuie un numar limitat de bilete la cea mai exclusivista gala a showbiz-ului authoton. On Air Music Awards va avea loc in data de 15 aprilie la Teatrul National din Bucuresti, premiind toate categoriile de profesionisti care activeaza in Industria Muzicala Romaneasca, intr-un spectacol grandios, la standarde internationale. Intrarea se va face pe baza de invitatie, singura exceptie fiind reprezentata de cele 100 de bilete ce sunt disponibile incepand de azi prin Reteaua Eventim.

Cei care doresc sa ocupe cele 100 de locuri VIP trebuie sa plateasca echivalentul in lei a sumei de 100 de euro. Motivul pentru care a fost stabilit acest pret nu tine cu prioritate de numarul limitat de locuri sau de dimensiunea premium a evenimentului, ci de latura sa caritabila: fondurile obtinute prin vanzarea celor 100 de bilete vor fi utilizate pentru achizitionarea de instrumente muzicale ce vor fi donate unuia dintre liceele de muzica din Bucuresti.

Organizatorul On Air Music Awards, Star Management, a anuntat primele nume ale artistilor care vor concerta in seara galei: Vita de Vie, Vunk si Electric Fence, carora li s-au adaugat Corina, HI-Q, Andra, Lala Band si Alina Manole. Alte nume li se vor alatura in curand.

Biletele pot fi cumparate prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro: http://www.eventim.ro/ro/bilete/on-air-music-awards-bucuresti-teatrul-national-310720/event.html.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVictor Ponta: Iau in calcul participarea mea la prezidentialele din 2019-2024!
Articolul următorScandal intre Liviu Varciu si Vadim Tudor! Vezi de la ce a pornit totul! VIDEO