Federaţia Română de Tenis a sesizat, miercuri, Direcţia Naţională Anticorupţie după ce a descoperit o serie de nereguli financiare în contabilitate în perioada 2001-2008, conform unuib comunicat de presă dat publicităţii de acest for.

„În urma verificărilor efectuate asupra actelor contabile din perioada 2001-2008, Federaţia Română de Tenis a identificat o serie de suspiciuni privind nereguli financiare. În acest sens, astăzi, 01.02.2012, Federaţia Română de Tenis a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie„, se menţionează în comunicat fără a oferi alte amănunte.

În perioada 2001-2008 la conducerea Federaţiei Române de Tenis s-a aflat Ilie Năstase. Acesta a demisionat din funcţia de preşedinte la 12 februarie 2008, după declanşarea scandalului legat de organizarea la Sibiu a meciului de Cupa Davis România – Franţa. Atunci, presa centrală a scris că federaţia ar fi „umflat” cheltuielile de organizare a întâlnirii din cadrul Grupei Mondiale a Cupei Davis.

De la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Tenis din 24 februarie 2009, Ilie Năstase s-a aflat într-un conflict permanent cu actualul preşedinte Ruxandra Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.