Acasă Stirile zilei Mircea Lucescu: „Se aruncă noroi în mine ca şi cum aş fi...

Mircea Lucescu: „Se aruncă noroi în mine ca şi cum aş fi ultima cârpă”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mircea Lucescu nu poate pleca în Ucraina pentru a fi alături de elevii săi deoarece nu are voie să stea în aer rece. Antrenorul lui Şahtior a declarat că este dezamăgit de modul în care opinia publică a tratat accidentul în care a fost implicat pe 6 ianuarie.

„Medicii m-au sfătuit să nu plec cu avionul pe această vreme. Trebuie să fiu precaut în perioada de recuperare. Dacă respir aer rece, nu este bine pentru plămânii mei. Aşa că stau în casă şi fac recuperarea. Cel mai probabil, voi pleca săptămâna viitoare în Ucraina, şi de acolo în Antalya, unde echipa are următoarele meciuri.

Am văzut că toată lumea mă atacă pentru că l-am învinovăţit pe vatman, se aruncă noroi în mine ca şi cum aş fi ultima cârpă şi eu sunt cel care mint. Vă spun, tramvaiul era la 200 de metri de mine, nici nu văzusem linia continuă, am vrut să acord prioritate unei maşini şi m-am gândit că şi tramvaiul va încetini, era vorba de o secundă, două… Dacă toţi spun că eu am greşit, atunci spun şi eu, am greşit. Trebuia să accelerez şi să intru în cealaltă maşină?… Ca toată lumea să se simtă bine, vă spun: eu am fost vinovat, aşa poate familia Lucescu este lăsată în pace.

De fiecare dată când vin în ţară, se aruncă cu noroi în mine, se scot subiecte care nu există numai ca Mircea Lucescu să iasă rău. Nici nu-mi vine să mai vin acasă când ştiu ce mă aşteaptă. Nu ştiu pe cine deranjează performanţele mele. Eu sunt mândru că sunt român şi pot face cinste poporului meu. Însă, sincer vă spun, sunt mai respectat de către străini: Italia, Turcia, Rusia, Ucraina. Oricine poate scrie ce vrea, dar să se respecte adevărul, nu cer nimic mai mult. Nu vreau niciun favor de la nimeni, decât adevărul”, a spus Mircea Lucescu pentru Ziarul Ring.