Acasă Sanatate Sapte metode revolutionare prin care poti sa-ti detoxifici organismul!

Sapte metode revolutionare prin care poti sa-ti detoxifici organismul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Corpul nostru arata mai fericit si mai sanatos atunci cand ii oferim sprijin prin diverse strategii inteligente de detoxifiere. Acestea nu sunt, insa, doar pentru inceputul lunii ianuarie si nici nu implica toate lichidele pentru dieta ori infometare constanta. Iata sapte metode simple si eficiente prin care iti poti curata corpul.

CUMPARA UN FILTRU DE APA

Apa de la robinet poate fi incarcata cu diversi compusi, precum clorul si fluorul, care deterioreaza flora intestinala si ne perturba sistemul endocrine. Apa potabila curata permite corpului nostru sa se hidrateze si sa elimine deseurile mai eficient. Ce trebuie sa facem este doar filtrarea apei pentru a elimina substantele chimice din aceasta.

Asadar, pune filtru de apa la fiecare robinet, inclusiv la cabina de dus. Baia in apa fierbinte cu clor permite acestuia sa fie absorbit prin piele, cel mai mare organ al tau. Filtrele sunt usor de instalat si este un mic pas catre detoxifierea zilnica.

ALEGE ALIMENTE FARA CHIMICALE

In fiecare zi suntem expusi la zeci de pesticide, chimicale, conservanti, uleiuri procesate, aditivi, coloranti artificiali si arome alimentare. Si chiar daca tinem dieta, aceste substante chimice pot polua corpul, distrugand sanatatea.

Daca alimentatia voastra nu este 100% organica atunci evitati produsele atinse de pesticide.

INCERCATI SA PERIATI PIELEA

Va place cum se simte acest uimitor masaj?  Perierea pielii ajuta la eliminarea celulelor moarte ale pielii, acest lucru permitandu-i sa respire. In plus, vei fi lasat cu o senzatie de proaspat, de piele stralucitoare. Cel mai bun moment pentru perierea pielii este chiar inainte de dus astfel incat sa puteti spala orice murdarie sau piele moarta care ramane. Recomandarea este sa periati pielea in sensul acelor de ceasornic, incepand de la picioare si deplasandu-te spre inima pentru a incuraja detoxifierea si circulatia.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos