Cap Limpede

World

S-a „trezit” din morti! A fost declarat mort de trei medici, dar s-a trezit la morga, in timp ce doctorii se pregateau de autopsie!

Un detinut spaniol s-a trezit din ”morti” chiar inainte de a i se face autopsia dupa ce a fost declarat mort de 3 medici, relateaza The Telegraph. Gonzalo Montoya Jimenez, in varsta de 29 de ani, a fost declarat mort duminica dimineata la o inchisoare locala din Asturia.

Cateva ore mai tarziu, ”mortul” s-a trezit la morga inainte de a i se face autopsia. Acum familia lui cere sa fie eliberat imediat din inchisoare. Autoritatile au deschis o ancheta in acest caz misterios.

Jimenez a fost gasit duminica in celula lui, fara semne de viata si aproape albastru. Trei medici din inchisoare i-au confirmat moartea pana a fi transportat la morga unde s-a ”trezit”.

Familia lui sustine ca Jimenez a incercat sa se sinucida cu o supradoza de barbiturice, acuzand conducerea inchisorii de neglijenta. Detinutul lua tratament anti-epileptic, iar familia a indicat ca primea medicamente si pentru anxietate. ”Detinutii iau medicamente dupa cum vor” a acuzat unchiul lui Jimenez.

Jimenez mai are 7 luni de inchisoare de savarsit dintr-o pedeapsa primita pentru furt de fier vechi.

“Primul lucru pe care si-l aminteste este ca era bagat intr-un sac negru. Pentru ca nu putea vorbi, a inceput sa faca zgomote. Un medic l-a auzit si a deschis sacul, s-a speriat tare. Sotul meu a inceput sa scoata bratele afara si atunci l-au conectat la aparate” a spus sotia detinutului dupa ce acesta i-a povestit experinta traita, potrivit El Mundo.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-103297").on("click", function(){ $(".com-click-id-103297").show(); $(".disqus-thread-103297").show(); $(".com-but-103297").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});