Un detinut spaniol s-a trezit din ”morti” chiar inainte de a i se face autopsia dupa ce a fost declarat mort de 3 medici, relateaza The Telegraph. Gonzalo Montoya Jimenez, in varsta de 29 de ani, a fost declarat mort duminica dimineata la o inchisoare locala din Asturia.

Cateva ore mai tarziu, ”mortul” s-a trezit la morga inainte de a i se face autopsia. Acum familia lui cere sa fie eliberat imediat din inchisoare. Autoritatile au deschis o ancheta in acest caz misterios.

Jimenez a fost gasit duminica in celula lui, fara semne de viata si aproape albastru. Trei medici din inchisoare i-au confirmat moartea pana a fi transportat la morga unde s-a ”trezit”.

Familia lui sustine ca Jimenez a incercat sa se sinucida cu o supradoza de barbiturice, acuzand conducerea inchisorii de neglijenta. Detinutul lua tratament anti-epileptic, iar familia a indicat ca primea medicamente si pentru anxietate. ”Detinutii iau medicamente dupa cum vor” a acuzat unchiul lui Jimenez.

Jimenez mai are 7 luni de inchisoare de savarsit dintr-o pedeapsa primita pentru furt de fier vechi.

“Primul lucru pe care si-l aminteste este ca era bagat intr-un sac negru. Pentru ca nu putea vorbi, a inceput sa faca zgomote. Un medic l-a auzit si a deschis sacul, s-a speriat tare. Sotul meu a inceput sa scoata bratele afara si atunci l-au conectat la aparate” a spus sotia detinutului dupa ce acesta i-a povestit experinta traita, potrivit El Mundo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.