Cap Limpede

Sanatate

Atentie la pestii care nu sunt gatiti cum trebuie sau care sunt consumati cruzi! Medicii au fost uimiti de ce au gasit in stomacul unui barbat!

Atunci cand iti cumperi mancare, este recomandat sa stii modul de preparare sau chiar locul de provenienta. Altfel, ai putea aceasta problema grava. Atunci cand sushi nu este preparat in mod corespunzator, poate duce la probleme grave de sanatate.

Dupa ce a consumat o portie de Sashimi, un barbat a inceput sa simta dureri ascutite in stomac care au continuat timp de mai multe zile. Atunci cand a mers la medic, a descoperit ca avea corpul plin de viermi lati. Aceasta specie se numeste Diphyllobothrium si este prezenta in pestii care nu sunt gatiti cum trebuie sau care sunt consumati cruzi.

Simptomele infectiei includ: Durere abdominala, Slabiciune, Pierdere in greutate, Diaree, Ameteala, Malnutritie, Insomnie, Icter. Daca viermii ajung in creier, pot trai nedetectati ani de zile, pana cand este prea tarziu.

Sursa: girly.ro

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-103300").on("click", function(){ $(".com-click-id-103300").show(); $(".disqus-thread-103300").show(); $(".com-but-103300").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});