Acasă Stirile zilei Rusii se lauda cu flota viitorului! Armata rusa ar putea ajunge oriunde...

Rusii se lauda cu flota viitorului! Armata rusa ar putea ajunge oriunde in lume in doar 7 ore! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Rusii se lauda ca armata sa va detine o flota de aeronave care va putea sa transporte 400 de tancuri si munitie, oriunde in lume, in doar 7 ore.

Si nu oricum, ci si cu o viteza hipersonica, ce ar permite Rusiei sa intervina militar oriunde in lume.

Potrivit unui proiect al Comisiei Militar-Industriale de la Moscova, un avion de transport, numit PAK AT, va zbura la viteze supersonice (pana la 2.000 km/h) si va putea transporta o greutate impresionanta de pana la 200 de tone.

Mai mult, scrie Russia Today, aparatul de zbor cu un design futurist va avea o autonomie de zbor de 7.000 de kilometri.

Asta inseamna ca, intr-un deceniu, “Comandamentul Central al Rusiei va fi capabil sa plaseze o armata gata de lupta oriunde in lume”, a declarat o sursa din armata pentru publicatia citata.

Una dintre principalele sarcini ale noii PAK AT este de a transporta tancuri, rachete grele si alte asemenea echipamente militare.

Cargoboturile PAK AT vor fi create pe mai multe niveluri, vor avea incarcatoare automate de marfa si vor avea capacitatea de a parasuta militari sau echipament militar pe orice teren.

O flota de cateva zeci de PAK TA ar putea transporta 400 de tancuri sau 900 de vehicule blindate usoare, cum ar fi vehiculele amfibie Sprut-SD.

“Cu o astfel de retea de baze militare aeroportuare in Orientul Mijlociu, America Latina sau Asia de Est, este evident faptul ca Rusia se pregateste de o confruntare militara de proportii, la nivel transcontinental“, au declarat specialisti citati de Expert Online.

Un singur avion se poate compara cu PAK TA. Este vorba tot de o aeronava ruseasca – Antonov An-225 Mriya – cu o capacitate de pana la 250 de tone, insa acest gigant a fost construit special pentru programul spatial sovietic Buran.

Sursa: ziare.com

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos