Rusia a declarat că se pregăteşte de un atac militar împotriva României.

Joi, 3 mai, oficialul cu gradul cel mai înalt din armata Rusiei a afirmat în cadrul unui discurs public ţinut în faţa naţiunii că Moscova ia în calcul un “atac preventiv” în vederea distrugerii scutului anti-rachetă pe care Statele Unite vor să îl amplaseze în Europa de est.

O parte din sistemul defensiv al NATO se va afla în România, la Deveselu. Ofiţerul rus care a făcut afirmaţia în cauză a spus că atacul “preventiv” este posibil, în cazul în care negocierile cu Washingtonul nu vor cunoaşte progrese care să convină Kremlinului.

“În mod preventiv, s-ar putea lua decizia utilizării forţei distructive, dacă situaţia se va înrăutăţi”, a declarat Nikolai Makarov, Şeful Statului Major al Armatei Ruse, informează The Washington Times.

Presa americană scrie că declaraţia de război a ruşilor a fost făcută în contextul în care sistemul devensiv anti-rachetă al NATO este îndreptat împotriva atacurilor care ar putea fi lansate de Iran.

 

C.M.I.

5 COMENTARII

  1. …..Rusia este o tara credincioasa,America nu prea,deci in concluzie: de ce au nevoie americanii de un scut anti-racheta?…..va spun eu,cred ca rusii au aflat demult raspunsul la intrebarea aceasta…cu siguranta „scutul acesta” nu va proteja pe nimeni,dimpotriva!!!

  2. absolut uimitor 🙁
    sunt dezamagit de acest gen de reactii, desi suntem in 2012, suntem incapabili sa gestionam eficient niste situatii care nu ar trebui sa ridice probleme. cel mai rau este ca noi suntem contemporani cu astfel de evenimente 🙁

  3. Sunt total de acord cu tine eensă la tradiţii acei afoni sau mascaţi ar trebui să te bcuuri că eencă eei mai vezi cen ce2ţiva ani vor disparea toate tradiţiile şi aşa azi nu prea le mai vezi Ei eencearcă să ne facă să simţim spiritul de sărbătoare ! Aşa cum cei de la supermarket-uri ar trebui să aibă liber aşa şi cei de la RATP au ceva liber deci sunt mai puţini şoferi. Ar trebui să te bcuuri şi de acele ce2teva mijloace de transport!

  4. vezi mah? aici greseai: NU mai trebe sa le dezcrabi. rezolvi problema imbracata, ca oricum e ca si dezbracata im? asta trend: cum sa fii dezbracata imbracata )ps: mi-a placut rau zicerea cu seductia in costum de ski. ps2: daca dupa ce dai jos costumul de ski e dezastru nasol, dar ma gandesc ca totusi, jocurile de cabana sunt destinate pregatirii mentale.. )ps3: n-am putut bre sa ma abtiu )

  5. sunt dezamagit de acest gen de reactii, desi suntem in 2012, suntem incapabili sa gestionam eficient niste situatii care nu ar trebui sa ridice probleme. cel mai rau este ca noi suntem contemporani cu astfel de evenimente

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.