Acasă Stirile zilei Stiinta ROMANII sunt atacati cu ARME PSIHOTRONICE din interiorul tarii! Cine face aceste...

ROMANII sunt atacati cu ARME PSIHOTRONICE din interiorul tarii! Cine face aceste DEZVALUIRI socante! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Armele psihotronice pot mentine intr-o stare de letargie populatia unei intregi tari, iar declaratiile unui fost sef al Armatei Romane socheaza intreaga Romanie.

Desigur, foarte multi v-ati intrebat probabil cum de este posibil ca intr-o tara ca Romania, jefuita si umilita de decenii, oamenii sa nu fie in stare sa reactioneze cu adevarat nici macar la mizerii flagrante, cu consecinte negative uriase pentru toti, cum ar fi exploatarea aurului cu cianuri sau exploatarea gazelor de sist prin metoda hidraulica… De ce oare nu am vazut sute de mii sau milioane de oameni in strada, in locul celor citeva mii care au protestat in mod obisnuit? Cum de majoritatea populatiei este atat de inconstienta, de lasa, de indiferenta?

Ei bine, o parte din explicatii trebuie sa le gasim in manipularea media si in tehnologiile de control ale populatiei cu arme psihotronice.

In acest context, am realizat o emisiune cu tema RAZBOIUL PSIHOTRONIC SI CONTROLUL MINTII, pe Nasul Tv, unde l-am avut ca invitat pe dl. Gen. (rez.) dr. Mircea Chelaru, fost Sef al Marelui Stat Major al Armatei Romane, fost Sef al Directiei Generale de Contraspionaj la infiintarea S.R.I.

Iata ce a raspuns dumnealui la urmatoarea intrebare:

Daniel Roxin: Este adevarat, din ce stiti dumneavoastra, ca se actioneaza cu arme psihotronice, chiar din interiorul Romaniei, asupra populatiei Romaniei?

Vezi VIDEO INTEGRAL pe bizar.caplimpede.ro!