Acasă Stirile zilei Romania, in a doua saptamana de proteste! „Ati obosit deja? Ghinion! Noi,...

Romania, in a doua saptamana de proteste! „Ati obosit deja? Ghinion! Noi, nu!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Peste 5.000 de oameni s-au adunat in Piata Victoriei din Capitala, unde huiduie, fluiera si scandeaza: „Demisia!”, „Hotii”, „DNA sa vina sa va ia”. Circulatia fiind blocata spre Calea Victoriei, Bulevardul Kiseleff si soseaua Nicolae Titulescu.

Manifestantii fluiera, huiduie si striga: „La inchisoare, nu la guvernare”, „Hotii”, „Demisia”, „Nu plecam”, „Anticipate”.

Protestatarii au venit cu noi pancarte, precum „Fortele inculte vor sa destabilizeze tara” sau „Consecventa le strica pasienta”.

Demonstrantii au cantat in cor „Imnul golanilor”, cantecul-simbol al protestelor din 1990, din Piata Universitatii si si-au aprins lanternele telefoanelor mobile.

A saptea zi de proteste in Piata Victoriei din Capitala s-a incheiat, luni, in jurul orei 23.00, dupa aproximativ cinci ore, punctul culminant al manifestatiei fiind atins in jurul orei 21.00, cand in piata se aflau peste 10.000 de oameni.

Oamenii au scandat: „Cine nu sare nu vrea schimbare”, „DNA sa vina sa va ia”, „PSD, ciuma rosie”, „Demisia”, „Hotii”.

Pe pancartele protestatarilor se putea citi: „Vrem in Romania, nu in Ro-hotia”, „Mergem pana la capat”, „Refuz acest abuz”, „Data viitoare, hai la votare”, „Oamenii nu v-au votat sa legalizati hotia”.

Multi dintre demonstranti si-au aprins lanternele telefoanelor mobile.

in cele sapte zile de prostet, numarul record de manifestanti a fost atins duminica, peste 280.000 de oameni protestand in Piata Victoriei chiar in ziua in care Guvernul a abrogat Ordonanta de Urgenta privind codurile penale.

Oamenii au spus ca nu vor renunta la proteste, pentru ca Guvernul a mintit, a facut un abuz adoptand o ordonanta de urgenta pentru a schimba prevederi din codurile penale, in beneficiul unor politicieni, trebuie sa raspunda pentru ce a facut si sa isi dea demisia, scrie News.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAdevarul despre menirea sufletului in viata! Vezi ce calatorie ai de facut!
Articolul următorIon Iliescu nu se dezminte! Declaratie uluitoare despre protestele din tara!