Acasă Stirile zilei Ion Iliescu nu se dezminte! Declaratie uluitoare despre protestele din tara!

Ion Iliescu nu se dezminte! Declaratie uluitoare despre protestele din tara!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fostul preşedinte Ion Iliescu, cercetat penal in dosarul mineriadei, a declarat ca protestele din ultimele zile il au drept cauza pe Klaus Iohannis, care ”a incitat strada si a provocat aceasta anarhie”.

„Este efectul incitarii pe care a facut-o presedintele tarii, care in loc sa joace rolul de moderator si om al dialogului, a incitat strada si a provocat aceasta anarhie la care asistam cu totii. Este raspunderea totala a presedintelui Iohannis si va trebui sa dea socoteala tarii pentru parasirea rolului care ii revine prin Constitutie – sa fie moderator, nu incitator”, a spus pentru MEDIAFAX Ion Iliescu.

Romania, in a doua saptamana de proteste! „Ati obosit deja? Ghinion! Noi, nu!”

 

Peste 5.000 de oameni s-au adunat in Piata Victoriei din Capitala, unde huiduie, fluiera si scandeaza: „Demisia!”, „Hotii”, „DNA sa vina sa va ia”. Circulatia fiind blocata spre Calea Victoriei, Bulevardul Kiseleff si soseaua Nicolae Titulescu.

Manifestantii fluiera, huiduie si striga: „La inchisoare, nu la guvernare”, „Hotii”, „Demisia”, „Nu plecam”, „Anticipate”.

Protestatarii au venit cu noi pancarte, precum „Fortele inculte vor sa destabilizeze tara” sau „Consecventa le strica pasienta”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos