Robin Gibb din Bee Gees a murit la 62 de ani

Prietenii, familia, colegii de breaslă şi fanii şi-au luat la revedere de la Robin Gibb, unul dintre cei trei cântăreţi ai trupei Bee Gees. Artistul a murit la vârsta de 62 de ani.

Gibb s-a stins din viaţă în urma unei lupte crunte cu cancerul de ficat şi de colon. În ultimele zile de viaţă a trecut şi printr-o operaţie, iar luna trecută a stat în comă nu mai puţin de 12 zile. Robin Gibb era tatăl a trei copii.

Click pe aceeasi tema:  Tu le arunci la gunoi dar pot vindeca celulele canceroase!

Bee Gees a fost o trupă de muzică pop care a cunoscut succesul la sfârşitul anilor ’60 şi începutul anilor ’70. A fost fondată de cei trei fraţi Gibb, Barry, Maurice şi Robin. Au devenit cunoscuţi pe plan internaţional datorită piesei Spicks and Specks, aceasta fiind al 12-lea single lansat de Bee Gees.

În 2003 a murit Maurice Gibb, iar atunci a luat sfârşit şi trupa Bee Gees, după 45 de ani de activitate. În 2009 cei doi fraţi rămaşi în viaţă, Robin şi Barry s-au reunit. Din păcate Robin Gibb a murit în urmă cu două zile, iar Barry a rămas ultimul membru Bee Gees.

Click pe aceeasi tema:  Macar acum fii corect cu tine insuti! Raspunde la cele 7 intrebari esentiale pentru a avea o viata mai buna
spre