Acasă Life Monden Robert Turcescu, amorezat 100% de Daciana Sarbu

Robert Turcescu, amorezat 100% de Daciana Sarbu

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prins in plin scandal privind asa-zisa activitate ca ofiter acoperit realizatorul TV Robert Turcescu da din nou de gandit dupa ce in urma cu zece ani era prins din nou in mijlocul evenimentelor mondene prin relatia cu una dintre figurile embelamtice din PSD. Robert Turcescu dezvaluia ca este iubitul Dacianei Sarbu, actuala sotie a premierului Victor Ponta si candidat la presedintie din partea USD!

Iata relatarea presei, hotnews.ro, din urma cu 10 ani ca sa intelegeti mai multe lucruri din acest puzzle al jocurilor privind alegerile prezidentiale. Articolele originale le gasiti aici: Robert Turcescu, amorezat 100% de Daciana Sarbu si Turcescu: “Daciana este prietena mea!”

Realizatorul emisiunii „100%” de la „Realitatea TV”, Robert Turcescu traieste o pasionala poveste de dragoste cu Daciana Sarbu, secretarul de stat pentru tineret. Turcescu a invitat-o in emisiune cu mult timp in urma si a „tocat-o” cu intrebari despre tata, avere si blonde, apoi „i-a dat” o bila neagra pentru ultimul raspuns.

Daciana nu i-a purtat ranchiuna ziaristului, nici macar cand acesta a inceput sa o sune si sa-i trimita SMS-uri de „amor” si propuneri concrete. Cei doi au fost plecati in China, intr-o delegatie oficiala, astfel incat au avut mult timp la dispozitie pentru a se cunoaste mai bine.

Cand au revenit in tara, Turcescu a fost cel care a insistat, iar Daciana se pare ca nu a rezistat „textelor” lui si nici nu i-a pasat ca este mai scund cu 15 cm decat ea, ca e divortat si are o fiica. Cei doi au fost vazuti impreuna si nu au mai putut nega ca sunt in plin „love story”.

Blonda nu a infirmat ca se afla „intr-o relatie normala, de inceput”, dar nici nu a vrut sa ne ofere amanunte, Robert Turcescu ne-a confirmat si el inceputul de idila, fara comentarii suplimentare.

 

 

 

Turcescu: “Daciana este prietena mea!”

Si despre unul si despre celalalt, presa de scandal a brodat povesti si a facut aluzii la relatii pe care le-ar avea cu vedete de televiziune sau cu tineri politicieni. Daciana Sirbu si Robert Turcescu au oferit de data aceasta confirmarea relatiei pe care o au, refuzind insa sa dea amanunte.
Deja au inceput sa circule zvonuri legate de felul in care a inceput relatia lor, despre faptul ca nu ar fi o relatie ci numai o miscare de imagine.
Robert Turcescu a dat citeva amanunte in legatura cu cele aparute in presa:
“De ce ai confirmat presei aceasta relatie, dupa ce s-au facut atitea presupuneri legate de alte posibile legaturi ale tale?
Pentru ca e adevarata. Celelalte povesti nu aveau nici o legatura cu realitatea. Nu pot sa neg evidenta. Daciana Sirbu este prietena mea!
Ai o relatie cu Daciana Sirbu, care este implicata in politica. Crezi ca relatia aceasta afecteaza in vreun fel imaginea ta de realizator tv?
Nu cred ca viata personala a unui om si sentimentele unui om trebuie automat puse in conexiune cu profesia sa. La ce te referi, ca Turcescu s-a dat cu PSD-ul, sau la ce? Cred ca lucrurile acestea nu pot fi verificate decit prin ceea ce fac eu. Ma intreb ce speculatii s-ar fi putut face daca prietena mea era membra a Partidului Romania Mare sau a Partidului Noua Generatie…

Cred ca aspectele din viata privata a unui om trebuie privite cu mult mai multa seninatate. Cred ca oamenii cu minte vor intelege foarte clar ca e vorba de un episod din viata privata a unui jurnalist.” “Da, confirm aceasta relatie, este pentru prima data cind am dat o asemenea confirmare.

Dati-mi voie sa va spun numai ca asa este si sa nu comentez”, a spus secretarul de stat pentru tineret.

Intrebata daca a avut vreo importanta faptul ca atunci cind a fost invitata in emisiunea lui Robert Turcescu a avut parte de o dezbatere foarte ascutita (Daciana Sirbu a pimit din partea realizatorului o bila neagra), aceasta a raspuns: “Asta e profesia mea, asta fac, nu are nici o legatura cu viata mea privata.”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos