Acasă Politic Robert Turcescu a rabufnit: „Ciolacu si Romascanu au fost parteneri de bisnita....

Robert Turcescu a rabufnit: „Ciolacu si Romascanu au fost parteneri de bisnita. Zilele lui Ciolacu sunt numarate”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Robert Turcescu anunta ca Marcel Ciolacu urmeaza sa fie debarcat din fruntea PSD, iar Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al partidului, va fi nevoit sa plece si el.

„Zilele lui Ciolacu in fruntea PSD sint numarate. De aici si nervozitatea lui Lucica-minte-mica Romascanu, inca purtator de cuvint al partidului. Romascanu a fost coleg de liceu cu Ciolacu si partener de bisnita cu blugi turcesti, pe care-i vindeau amindoi pe platoul Dacia din Buzau. Ca sa oficializeze cumetria, Ciolacu i-a botezat un copil lui Romascanu si a devenit Nasu’.

Si acum, intrebare: care din cei doi e fiul unui procuror comunist care a bagat in puscarie zeci de buzoieni inainte de 1989, pentru ‘vina’ de a nu fi respectat moravurile societatii socialiste multilateral dezvoltate?”, a scris Turcescu pe Facebook.

In urma cu trei zile, Turcescu a avut o noua postare dura la adresa lui Romascanu.

Lucica Romascanu- sarman copil de casa al PSD, reactivat de Nasu’ Ciolacu in functia de purtator de cuvint al caricaturii aleia de partid- se ia de bilele mele. O face intr-un drept la replica scremut ca mandatul lui de ministru al Culturii.

Bietul Lucica, poreclit in lumea televiziunii ‘Lucica-minte- mica’, s-a gindit juma’ de zi pina sa lege doua vorbe pe hirtie, ca daca-l pui sa le si rosteasca, asa cum l-am vazut de citeva ori in direct la tv, se termina emisiunea, adorm cameramanii si baga regia publicitate ca sa nu moara de plictiseala si ultimii telespectatori.

Lucica Romascanu e antitalentul prin definitie: n-are de niciunele, dar si-a lasat barba sa para destept si poarta ceasuri scumpe sa zica lumea ca e bogat. In realitate, cind deschide gura te prinzi cine e: purtatorul de cuvint al PSD, un fanfaron mocait ca partidul caruia ii poarta vorbele.

Zau c-am avut o pereche de sosete care vorbea mai bine ca bietul Lucica-minte-mica!”, a scris Turcescu.