Acasă Stirile zilei Bani 40 de milioane euro pentru presa. Guvernul a lansat platforma prin care...

40 de milioane euro pentru presa. Guvernul a lansat platforma prin care institutiile de presa pot accesa banii

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Secretariatul General al Guvernului si Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei au lansat, miercuri, platforma media.gov.ro, in care furnizorii de servicii media se pot inregistra pentru a participa la campania de informare publica a Guvernului in contextul situatiei epidemiologice determinate de raspandirea COVID-19.

„In conformitate cu prevederile OUG 63/2020 pentru organizarea si desfasurarea unor campanii de informare publica in contextul situatiei epidemiologice determinate de raspandirea COVID-19, furnizorii de servicii media care doresc sa participe la campania de informare publica a Guvernului trebuie sa completeze o cerere de participare insotita de o declaratie pe propria raspundere privind respectarea conditiilor de eligibilitate, care vor fi incarcate in platforma web de desfasurare a campaniei media.gov.ro, gestionata de Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei”, informeaza Guvernul.

Sursa citata precizeaza ca termenul limita pentru inregistrarea cererilor in platforma media.gov.ro si transmiterea solicitarilor catre Secretariatul General al Guvernului este de 5 zile lucratoare de la data publicarii anuntului privind lansarea platformei web.

Contractul de prestari servicii in cadrul campaniei se incheie intre Secretariatul General al Guvernului si solicitant in termen de pana la 5 zile lucratoare de la data expirarii perioadei de inregistrare.

Detalii privind participarea la campania initiata de Guvern pot fi gasite in Ghidul de utilizare al platformei media prezentat pe site-ul Executivului.