Revelionul 2013 vizeaza statiunile de schi din Bulgaria si capitala Ungariei pentru ofertele foarte bune. In pretul celor mai avantajoase mini-vacante de Revelion intra de regula doar cazarea in unitati de 3 stele. Va prezentam lista ofertelor de Revelion afara si serviciile incluse in pret.

O mini-vacanta ieftina in statiunea bulgareasca Borovets, in preajma Revelionului 2013 ajunge la 47 de euro. Cu acesti bani achiti 3 nopti cazare intr-o cabana de 3 margarete din statiunea de schi antementionata. Tariful sejurulului este valabil oricand in intervalul 27 decembrie-6 ianuarie. Detalii gasiti aici.

Cei care vor sa petreaca Revelionul 2013 in statiunea bulgareasca de schi Pamporovo pot opta pentru un sejur ieftin de 51 de euro in statiune. Banii acopera 3 nopti cazare la un hotel de 3 stele din statiunea de schi. Pretul mini-vacantei de Revelion 2013 este valabil pentru un sejur de 4 zile, in intervalul 25 decembrie-2 ianuarie. Intrati aici pentru mai multe informatii.

Cu 59 de euro petreceti un sejur de 4 zile in statiunea bulgareasca de schi Bansko, in preajma Revelionului 2013. Tariful acopera 3 nopti cazare intr-un hotel de 3 stele din statiune. Tariful vacantei este valabil oricand in perioada 29 decembrie-4 ianuarie. Intrati aici pentru mai multe detalii despre sejur.

Tot 59 de euro te costa si o mini-vacanta in statiunea bulgareasca de schi Razlog, in preajma Revelionului 2013. Cu acesti bani achiti 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din statiunea bulgareasca. Pretul este valabil pentru 4 zile cazare, oricand in perioada 26 decembrie-1 ianuarie. Informatii suplimentare despre acest sejur, aici.

Un sejur ieftin de 4 zile in preajma Revelionului 2013 in capitala Ungariei te costa 69 de euro, in aceasta perioada. Tariful acopera 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din Budapesta. Sejurul incepe pe 30 decembrie si se termina pe 2 ianuarie. Amanunte gasiti aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.