Revelionul 2013 in Europa cu cel mult 100 de euro in buzunar! GALERIE VIDEO

Revelionul 2013 vizeaza statiunile de schi din Bulgaria si capitala Ungariei pentru ofertele foarte bune. In pretul celor mai avantajoase mini-vacante de Revelion intra de regula doar cazarea in unitati de 3 stele. Va prezentam lista ofertelor de Revelion afara si serviciile incluse in pret.

O mini-vacanta ieftina in statiunea bulgareasca Borovets, in preajma Revelionului 2013 ajunge la 47 de euro. Cu acesti bani achiti 3 nopti cazare intr-o cabana de 3 margarete din statiunea de schi antementionata. Tariful sejurulului este valabil oricand in intervalul 27 decembrie-6 ianuarie. Detalii gasiti aici.

Loading...

Cei care vor sa petreaca Revelionul 2013 in statiunea bulgareasca de schi Pamporovo pot opta pentru un sejur ieftin de 51 de euro in statiune. Banii acopera 3 nopti cazare la un hotel de 3 stele din statiunea de schi. Pretul mini-vacantei de Revelion 2013 este valabil pentru un sejur de 4 zile, in intervalul 25 decembrie-2 ianuarie. Intrati aici pentru mai multe informatii.

Cu 59 de euro petreceti un sejur de 4 zile in statiunea bulgareasca de schi Bansko, in preajma Revelionului 2013. Tariful acopera 3 nopti cazare intr-un hotel de 3 stele din statiune. Tariful vacantei este valabil oricand in perioada 29 decembrie-4 ianuarie. Intrati aici pentru mai multe detalii despre sejur.

Tot 59 de euro te costa si o mini-vacanta in statiunea bulgareasca de schi Razlog, in preajma Revelionului 2013. Cu acesti bani achiti 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din statiunea bulgareasca. Pretul este valabil pentru 4 zile cazare, oricand in perioada 26 decembrie-1 ianuarie. Informatii suplimentare despre acest sejur, aici.

Un sejur ieftin de 4 zile in preajma Revelionului 2013 in capitala Ungariei te costa 69 de euro, in aceasta perioada. Tariful acopera 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din Budapesta. Sejurul incepe pe 30 decembrie si se termina pe 2 ianuarie. Amanunte gasiti aici.

Loading...
spre