Acasă Multimedia Fotogalerie Reteta unui esec garantat! Cele noua minciuni cu care te hranesti zilnic...

Reteta unui esec garantat! Cele noua minciuni cu care te hranesti zilnic doar pentru a te simti mai bine!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

8. “Daca as avea mai mult timp, a-s face X”

g

Nimic mai putin adevarat. Fie vrei sa faci ceva sau nu vrei sa faci. Adesea ne place ideea de a face ceva, dar cand vine vorba sa facem cu adevarat, de cele mai multe ori nu o facem.

Ma incanta ideea sa schiez in toate locurile senzationale din lume, dar de fiecare data cand inchiriez o pereche de schiuri, imi pierd interesul in doar cateva ore. Imi place ideea de a deveni foarte bun la sah, dar nu ma dedic suficient studiului acestui sport. De cealalta parte, imi doresc extrem de mult sa invat cat mai multe limbi straine, asa ca-mi fac timp pentru aceasta activitate.

Oamenii spun ca-si doresc sa inceapa o afacere, ca vor sa aibe patratele, ca-si doresc sa devina experti intr-un domeniu potrivit lor. Dar nu-si doresc cu adevarat. Daca si-ar dori, si-ar face timp si s-ar implica in acea activitate. Oamenii sunt indragostiti de ideea de a avea scopuri in loc sa fie indragostit de stilul de viata care vine in momentul in care acele scopuri sunt indeplinite.

Majoritatea oamenilor sunt ocupati, dar si aceasta este o alegere pe care fiecare o face pentru el. Fiecare alege cum isi investeste timpul. Ar trebui sa investesti timpul in lucruri care conteaza cu adevarat pentru tine. Daca muncesti prea mult, tot timpul poti sa te opresti si sa te dedici 100% activitatii si scopului pe care-l ai in minte. Poti sa alegi sa-ti valorezi mai mult visul decat iti valorezi somnul, banii, sau mancatul la restaurantul favorit, dar nu o faci…

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos